Uneori, metodele aplicate pentru îngrijirea pielii noastre pot să nu fie cele mai corecte. De aceea unele tratamente pe care le considerăm benefice ne fac mai mult rău decât bine. Prin urmare, în acest articol vreau să vă împărtășesc câteva sfaturi de frumusete pentru ca pielea voastră să arate întotdeauna perfect.sfaturi frumusete cum sa avem pielea radianta

Pielea nu trebuie atinsă cu mâinile murdare

PieleaFără să ne dăm seama,  în fiecare zi, ne atingem fața cu mâinile, care nu sunt întotdeauna curate. Prin acest gest, bacteriile și murdăria se mută de pe mâini pe față. Astfel, favorizăm apariția coșurilor și acumulărilor de grăsime.

Nu trebuie să ne spălam cu săpun, care nu este creat pentru îngrijirea tenului

Folosirea în mod obișnuit a oricărui tip de săpun pentru îngrijirea facială va avea doar consecințe negative. Se deteriorează stratul protector al pielii,  favorizând apariția acneei. De asemenea, trebuie evitată folosirea produselor de curățare facială care conțin lauril sulfat de sodiu. Este bine să optăm  în schimb pentru apă tonică purifiatoare.

Pielea nu trebuie tratată în exces

Exfolierea excesivă sau tratarea sa cu mai multe produse simultan dăunează pielii. În aceste cazuri, cea mai bună opțiune este consultarea unui specialist. Acesta ne poate spune care este cel mai bun produs pentru noi.

Pielea nu trebuie bronzată în exces

Deși uneori uităm, știm cât este de dăunătoare pentru piele expunerea prelungită la soare. Pete, riduri și probleme mult mai importante, cum ar fi cancerul de piele, sunt unele dintre consecințele acestei expuneri.protectie solara Prin urmare,  trebuie să utilizăm produse de protecție solară pe tot parcursul anului. Nu trebuie folosit orice tip de autobronzant.

Exfoliere da, dar cu măsură

Exfolierea poate fi cheia pentru o piele strălucitoare și fără cusur. Dar trebuie să avem grijă. Exfolierea zilnică și cu produse abrazive o pot deteriora. Este bine să optăm pentru o exfoliere suavă și nu mai mult de două ori pe săptămână. În acest fel vom obține rezultate bune și, de asemenea, nu vom afecta stratul protector natural al pielii.

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina Cristina

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura