Descoperă jocuri educative pe Danom.ro.  De ce? Fiindcă este un fapt dovedit pe deplin că utilizarea jocurilor educative are un efect pozitiv semnificativ asupra procesului de învățare a copiilor. Psihologii pentru copii și educatorii sunt de acord că jocurile educative consolidează curiozitatea copiilor și facilitează performanțele lor academice viitoare.

Mai multe studii au arătat că aceste jocuri stimulează dezvoltarea cognitivă la elevi, precum și coordonarea și competențele motorii ale jucătorilor. În plus, jocurile educative pot consolida memoria copiilor și îi pot ajuta să-și dezvolte capacitatea de interacțiune socială. Prin urmare, nu există nicio îndoială că jocurile educative sunt o modalitate foarte eficientă de promovare a dezvoltării fizice și intelectuale a copiilor.

Când copiii ajung la vârstă preșcolară, este timpul să învețe literele, numerele, să aibă competențe lingvistice. Există o mulțime de jocuri care dezvoltă acest tip de învățare. Există puzzle-uri cu literele din alfabet, până la aparate electronice de înaltă tehnologie. Aceste jocuri îi învață pe copii lucruri despre care vor afla la școală. Școlarii pot folosi și ei jocuri amuzante și educative. Astfel, își vor îmbunătăți cunoștințele.

Jocurile educative sunt un instrument care transformă procesul de învățare într-un lucru foarte distractiv. Învățatul trebuie să fie cât mai atractiv pentru copii, pentru ca acestora să le placă. Nu este deloc ușor să transformi procesul de învățare într-unul atractiv, dar jocurile educative pot face acest lucru.

De aceea, dragi părinți, vă recomand, dacă nu ați făcut acest lucru deja, să le achiziționați jocuri educative care îi vor ajuta la școală. De unde le puteți achiziționa? De pe Danom.ro. Acest magazin online vă pune la dispoziție o gamă variată de jocuri de comunicare, știință, matematică etc.

Așadar, dacă vă doriți ca cei mici să învețe matematica într-un mod distractiv, să afle mai multe lucruri despre științe, despre animale și multe altele, intrați în acest magazin și alegeți-le diverse jocuri educative. Este foarte important ca cei mici să învețe despre diverse lucruri, de la vârste fragede. Științele exacte vor fi mai târziu floare la ureche, iar compunerile de la română la fel.

Datorită jocurilor educative, copiii vor învăța să spună povești, să se exprime mult mai ușor în scris și oral. Voi veți fi tare mândri de ei. Printre jocurile educative de pe Danom.ro, se află jocul Ultima literă. Acest joc este unul interactiv și o provocare neașteptată. Este format din 61 de  carduri ilustrate. Acestea prezintă diverse scene din viață. Sunt scene unice care îi vor pune pe copii în încurcătură când aceștia vor fi nevoiți să aleagă un  cuvânt potrivit. Alegând un astfel de joc, îi veți ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile lingvistice.

Jocuri educative

Matematica are un rol foarte important în dezvoltarea gândirii copiilor, de aceea este bine ca cei mici să o învețe de la o vârstă fragedă. Pe Danom.ro dacă intrați, veți descoperi o gamă variată de jocuri matematică. Un joc matematic foarte interesant este Math Dice Junior. Acesta face parte din binecunoscuta serie de jocuri cu zaruri.

Este un joc foarte simplu, dar foarte atractiv, Copiii vor trebui să arunce cu zarul cu 12 fețe, cu scopul de a obține un anumit număr. Apoi se aruncă zarurile cu 6 fețe. Folosindu-se de adunare și scădere, copiii pot combina numerele de pe zaruri pentru a obține numărul dorit. Un joc foarte atractiv, nu credeți? Cu siguranță va fi placul copiilor, care se vor juca și vor și învăța matemetică.

zarurile matematice jocuri educative

Dacă vă doriți de mult jocuri educative pentru copiii voștri, pe Danom.ro veți descoperi o gamă diversă. Intrați și uitați-vă la ele. Dați-le copiilor oportunitatea să se dezvolte frumos. Și apropo, echipa site-ului poate fi contactată la tel: 0726 046 366. Cumpărături educative, cu spor, vă doresc!

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina Cristina

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura