Vin Sărbătorile! Cumpărați-vă decorațiuni Crăciun!

Publicat de Irina Cristina Țenu pe

De Crăciun atmosferă este magică și diferită. Dar cel frumos moment pentru mine este acela când încep să împodobesc bradul și apoi întreaga casa. În acele clipe uit de toate dificultățile și parcă timpul stă pe loc. Nu mai contează decât minunatele decorațiuni  Crăciun care reușesc să-mi dea în fiecare an o stare extraordinară.

Nu știu cum procedați voi în preajma sărbătorilor de iarnă, dar eu mereu caut noi decorațiuni. Deși am o mulțime de decorațiuni: lumini, ornamente, betelea… îmi place ca în fiecare să îmi cumpăr o decorațiune nouă. Este o tradiție deja la mine în casă. Una la care nu voi renunța niciodată.

Îmi place enorm să folosesc diferite tipuri de ornamente pentru a oferi casei o atmosferă mai festivă. Și nu numai asta. Îmi place să-mi împodobesc casa devreme, nu în preajma Crăciunului. De obicei încep să-mi împodobesc casa la începutul lunii decembrie. Așa mă pot bucura mai mult de atmosfera feerică din casă.

Abia aștept să vină din nou acel moment în care în casa mea vor răsuna colinde de Crăciun, iar voi pune lumini, brăduți și fel de fel de ornamente prin toată casa. Îmi voi transforma casa într-una de poveste. Viața va capătă culoare și va avea un iz splendid de speranță. Anul acesta avem mai mult ca niciodată de un strop de speranță, pentru a privi cu încredere spre un viitor lipsit de suferință.

Nu v-am convins? Iată de ce cumpăr an de an decorațiuni Crăciun

Pentru un plus de bucurie

Spuneți-mi, după ce decorați bradul nu vă simți ca niște copii? Nu vă amintiți de copilărie când îl așteptați cu nerăbdare pe Moș Crăciun? Deși timpul a zburat, anii și-au pus amprenta pe chipul și sufletul meu, eu tot îl aștept cu nerăbdare pe acest Moș simpatic. Și încă îmi aduce cadouri minunate. Sunt o norocoasă!

Vă spun sincer, casa plină de decorațiuni de Crăciun este mai veselă, iar spiritul magic se simte la orice colț. E acea magie pe care ai impresia că ai pierdut-o.

Pentru a petrece clipele de neuitat în compania familiei

Nu există un moment mai bun decât decorarea casei pentru clipe de neuitat împreună cu familia. Deși nu mai sunt copil, îmi place să iau parte la această activitate creativă și extrem de relaxantă. Când mă apuc de împodobirea bradului uit de toate. Nici nu-mi dau seama când trece timpul.

Vă dau un sfat. Pentru a vă bucura cu adevărat de aceste clipe, urmați-mi exemplul. Împodobiți bradul și casa din timp. Astfel, vă veți bucura de aceste momente fără să vă grăbiți. Bradul nu trebuie împodobit niciodată pe fugă, ci cu răbdare și fără grabă.

Îmbodobesc bradul cu decorațiuni noi și îmi amintesc de cei dragi

Pe măsură ce trece timpul, adesea asociem decorațiunile de Crăciun cu sentimente de nostalgie și cu entuziasmul amintirilor plăcute din copilărie. De asemenea, mai apare uneori și un sentiment de tristețe. Destinul mi-a furat oameni dragi, dar asta-i viața, nu-i așa? Cu toate acestea, decorarea bradului mă ajută să-mi amintesc cu drag de timpul trecut, iar acest lucru îmi dă putere să merg mai departe.

Ce decorațiuni de Crăciun voi cumpăra în 2020?

Multe decorațiuni aș vrea să cumpăr în 2020, dar mă voi limita la câteva.  De exemplu, mi-ar plăcea să-mi cumpăr o Decorațiune luminoasă Santa. O voi așeza cu drag la mine în cameră, să-i permit Moșului să-mi vegheze somnul.

Decoratiuni Craciun

De asemenea, fiindcă unele din globurile mele s-au mai spart, am să aleg și un set de 3 globuri din sticlă roșu alb.

Decoratiuni Craciun-globuri

Și cu siguranță voi cumpăra și o  Candelă Crăciun model Căsuță ceramică. O voi pune fie sub brad, fie într-o cameră. Este o decorațiune frumoasă, nu-i așa? Voi ce decorațiuni ați alege pentru a da casei un farmec cu totul aparte?

Decoratiuni Craciun-candela

PS: Pentru a cumpăra decorațiuni frumoase de pe decorer.ro. Comenzi rapide puteți face la tel: 0749 062 865.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura