Din Universul Cristalelor ne putem alege piatra norocoasă

You are currently viewing Din Universul Cristalelor ne putem alege piatra norocoasă

Din Universul Cristalelor ne putem alege piatra norocoasă

Ce s-ar face omul fără noroc în această viață? Nimic. Muncim, ne străduim să ne iasă totul bine, dar atunci când avem cele mai mari așteptări, lucrurile nu iau întorsătura dorită. Ne întristăm și spunem: Asta e, nu am avut noroc. Continuăm să mergem pe drumul pe care viața ni-l indică. Nu avem încotro. Indiferent de ceea ce ne oferă soarta, noi trebuie să ne continuăm drumul. Mult timp nu avem. Zilele trec, viața se scurge și oricât ne-am dori să obținem ce ne dorim, nu obținem.

Norocul se pare că ne ocolește. Am face orice să-l atragem de partea noastră. Oare cum vom putea atrage norocul de partea noastră? Cine ne poate ajuta să reușim ce ne-am propus? Nu știm cine, dar știm că pentru a afla trebuie să ne informăm. Informația înseamnă putere. Cu cât vem avea mai multe informații, cu atât vom reuși să atragem norocul de partea noastră.

În primul rând, pentru a atrage norocul de partea noastră trebuie să reușim să armonizăm energiile interioare. Trebuie să avem capacitatea de a atrage energiile pozitive și a le respinge pe cele negative. Iar una din modalitățile prin intermediul căreia se pot atrage energiile pozitive o reprezintă pietrele norocoase.

De aceea, este foarte bine să avem mereu la noi o piatră norocoasă potrivită pentru zodiei. Fiecare piatră are anumite proprietăți care ne conferă armonie. Pietrele sunt capabile să ne protejeze de energiile negative din jurul nostru.

Natura ne-a oferit o gamă variată de pietre semiprețioase din care să alegem. Totul nu depinde decât de noi. În funcție de zodia în care ne-a născut, avem posibilitatea să alegem dintre diferite pietre. Din momentul  în care le vom purta sub formă de medalion la gât sau altfel, ne vom putea armoniza energiile pozitive și ne vom simți mult mai bine.

Între zodii și pietre norocoase, există o strânsă legătură. Pentru  a ne convinge de acest lucru, trebuie să achiziționăm pietrele și să le purtăm.  Pentru a face acest lucru, este suficient să intrăm în Universulcristalelor.ro și să ne alegem de acolo piatră norocoasă potrivită zodiei noastre.

logo-cristale

De asemenea, pentru a atrage cât mai multă energie pozitivă asupra noastră este bine să facem cristaloterapie. Cristalul are o capacitate extrem de mare de a înmagazina energia, a citi tot felul de amprente energetice și de a umple de tot felul de energii. Cristalul este un mineral pe care șamanii îl foloseau pentru a extrage energii din corpul persoanelor.

Există două tipuri de terapie cu cristale. Un prim tip presupune amplasarea  de cristale pe corpul pacientului sau în aura pacientului. Cristalele sunt de mai multe tipuri și culori, au calități diferite. În funcție de cristalul folosit, se obțin rezultate extraordinare. Prin intermediul acestei terapii se pot stabiliza structuri energetice și se pot elimina eventuale blocaje ce pot să apară pe traseul fluxurilor energetice.

În cazul celui de-al doilea tip de terapie, cristalul doar amplifică semnalele energetice. Este cel care transmite mult mai puternic semnalele energetice.

Universulcristalelor.ro a înțeles ce rol au pietrele în atragerea norocului de partea noastră, de aceea ne pune la dispoziție o gamă variată de pietre semiprețioase, precum cuarț, carneol, ametist,  granat, lepidolit, etc. Haideți să atragem norocul de partea noastră achiziționându-ne o piatră din Universulcristalelor.ro!

 

Lasă un răspuns