Dr. Mihaela Saidac ne ajută să ne recăpătăm frumusețea

Pentru noi, femeile, frumusețea exterioară este extrem de importantă. Se poate spune că frumusețea exterioară este izvorul bunei noastre dispoziției. […]

Pentru noi, femeile, frumusețea exterioară este extrem de importantă. Se poate spune că frumusețea exterioară este izvorul bunei noastre dispoziției. Ne place să ne privim în oglindă și să ne analizăm chipul și trupul nostru frumos, în fiecare de dimineață.

Ne dorim să arătăm mereu bine, să fim admirate oriunde mergem și să atragem toate privirile asupra noastră. Ne simțim foarte bine atunci când lumea ne aduce complimente sau chiar ne invidiează pentru frumusețea noastră parcă fără bătrânețe.

Timpul trece, viața se scurge și lasă urme pe chipul nostru pe trupul nostru. Cu oricine ne putem lupta, dar niciodată nu ne putem lupta cu timpul sau cu viața care se scurge și lasă semne. Am vrea să fim mereu tinere și frumoase, un chip și un trup angelic, dar din păcate, nu se poate. Vrând, nevrând ne apar riduri, apare celulita, cearcănele. Cauzele apariției lor sunt diverse. Oricât am încerca să le combatem ne este imposibil.

Într-adevăr, trăim într-o perioadă în care există foarte multe produse pentru înfrumusețare, cu formule care mai de care mai inovatoare. Dar, din păcate, nu toate dau rezultate. Cele mai multe au efecte de scurtă durată.

Din dorința de a ne înfrumuseța chipul și trupul, avem obiceiul de a ne achiziționa diverse produse. Le folosim, sunt mulțumite de rezultate, dar acestea sunt pe termen scurt. După o anumită perioadă ajungem în punctul de unde am plecat. Din nou ni se văd observă ridurile, cearcănele, celulita. Din nou semnele trecerii timpului, a îmbătrânirii se observă pe chipul nostru.

Pielea noastră cu aspect de coajă de portocală ne dă bătăi de cap, și nici un produs anticelulitic nu poate să lupte contra acestui aspect.

Ne uităm în oglindă și vedem un chip și un trup de care nu mai suntem mulțumite. Frumusețea și tinerețea ne fug printre degete, iar noi nu știm care este soluția cea mai potrivită, pentru a întineri și a fi din nou frumoase ca altădată.

Ne gândim, medităm  și ajungem la concluzia că cea mai bună soluție pentru noi este o clinică de estetică. Doar medicii esteticieni pot face ceea ce noi nu putem face cu ajutorul produselor cosmetice.  Există foarte multe clinici de estetică și foarte mulți medici esteticieni.

Însă, pentru a fi pe deplin mulțumite de rezultat, trebuie să ne lăsăm pe mâna unui medic care este un adevărat profesionist cu experiență vastă în acest domeniu.

dr-mihaela-saidac-foto

Un astfel de medic este Mihaela Saidac. Dânsa le așteaptă la cabinetul său pe toate femeile ce vor să-și facă un tratament de reîntinerire, întreținere și înfrumusețare. Aceasta vă propune o gamă variată de astfel de tratamente.

Având o experiență de peste 22 de ani în practica chirurgicală, această își pune în practică toate cunoștințele acumulate în decursul acestei perioade. Își concentrează activitatea pe biostructurare facială și folosește doar produse de calitate în intervențiile sale chirurgicale.

Procedurile pe care aceasta le face sunt non invazive și sunt dedicate persoanele cuprinse între 18-65 de ani.

peeling-chimic

Dintre aceste proceduri fac parte: toxina botulinică, carboxiterapia, mezoterapia, tratament depozite localizate, tratament celulită, corecție cearcăne, peeling chimic etc

Pentru a afla mai multe informații despre proceduri și despre cea mai bună variantă pentru noi este suficient să apelăm la clinica estetică din București, pentru a ne recăpăta frumusețea de altădată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top