Acasă Recomandări 6 alimente pe care TREBUIE să le consumi vara!

6 alimente pe care TREBUIE să le consumi vara!

Author

Date

Category

Alimente consumate varaFără îndoială, vara este anotimpul schimbărilor. Fiecare își schimbă vestimentația, își schimbă preocupările, însă acestea nu trebuie să se oprească aici! Și în privința alimentației oamenii trebuie să ia măsuri, astfel încât să reziste mult mai ușor căldurii și disconfortului ridicat.
Presupunând că și tu vrei să afli ce este bine să mănânci vara, astfel încât să nu ai probleme cu dezhidratarea sau deficiențe de vitamine, atunci citește cu atenție și include felurile de mâncare/fructele/legumele de mai jos în alimentația ta.

Iată ce alimente trebuie să consumi vara:

1. În primul rând, este indicat să mănânci roșii! Acestea calmează arsurile și mâncărimile provocate de expunerea îndelungată la soare. Cele mai bune sunt roșiile culese direct din grădină, așa că dacă locuiești la curte, profită de grădina ta și plantează răsad! În plus, pentru a te asigura că acestea au suficientă apă continuu, apelează la Filgarden pentru un sistem de irigații: http://filgarden.ro/servicii/sisteme-de-irigații/, întrucât poate imita picăturile de ploaie. Dispersarea apei în picături se face cu ajutorul instalațiilor speciale și al aspersoarelor.

2. Pe lângă roșii, este recomandat și consumul de spanac. Fie că îl pui în salată, fie că îl gătești, acesta are rolul de a proteja pielea de razele puternice ale soarelui și de a contribui la hidratarea pielii uscate. Dacă îți place spanacul gătit, nu ezita să cauți cât mai multe rețete pe Internet! În plus, pentru a savura mâncăruri delicioase cu spanac, folosește un cuptor incorporabil. Alege un  cuptor electric incorporabil din gama Rombiz.ro și vei găti cu plăcere vara aceasta! Optează pentru unul cu rotisor pentru a te răsfăța cu cele mai bune preparate.

3. Vinetele sunt excelente pe timp de vară, indiferent de cum sunt gătite. Pe lângă faptul că au extrem de puține calorii, ele sunt bogate în minerale și fibre. În plus, sunt foarte sățioase!
4. Pe timpul verii, consumul de porumb fiert sau copt poate fi benefic oricărei persoane! Dacă îți place, află că acesta conține magneziu și vitamina B, este sățios și nu are calorii multe.
5. Pepenele roșu este, fără îndoială, vedeta verii. El îți asigură hidratarea pielii, datorită conținutului ridicat de apă, accentuează tranzitul intestinal și este foarte slab în calorii. Îl poți consuma oricând, el fiind un aliat de încredere împotriva pietrelor la rinichi, dar și în procesul de detoxifiere și slăbire.

6. Fructele proaspete, precum zmeura, afinele, murele și coacăzele sunt bogate în antioxidanți, având capacitatea de a proteja pielea de razele soarelui. Dacă îți plac fructele amintite, atunci consumă-le cu încredere!
Așadar, consumă alimentele enumerate mai sus și, cu siguranță, vara această vei fi hidratată, vei consuma puține calorii și te vei bucura de gustări excepțional de bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog