Acasă Recomandări Cărți povești, fabule...copii citiți-le pe toate!

Cărți povești, fabule…copii citiți-le pe toate!

Author

Date

Category

Cărți povești, fabule …copii citiți-le pe toate! De ce? Fiindcă în fiecare carte voi veți descoperi o lume magică în care multe veți învăța. Lectura este pentru fiecare un bun deschizător de drumuri, căci ea vă ajută în viață să porniți și oameni adevărați să deveniți.

Copil am fost și eu. Și într-o zi, în dar am primit o carte. Mi-a dăruit-o tatăl meu, spunându-mi s-o deschid, pentru a descoperi minunile din ea. Curioasă din fire, am deschis-o și ceea ce am descoperit în ea, m-a fascinat atât de mult, încât am vrut să descopăr noi și noi povești interesante.

Este fascinat să pătrundeți în lumea personajelor de poveste, să deveniți prietenii lor și să colindați împreună cu ele o lume plină de întâmplări, care vă ajută să vă dezvoltați imaginația, să comunicați cu ceilalți.

Cartea vă ajută să fiți Oameni…OAMENI MARI…ea nu trebuie să lipsească în călătoria prin viață. Dacă cartea vă ține de mână, oferindu-vă informația necesară, veți fi mai stăpâni pe voi, mai curajoși, mai pregătiți să înfruntați lumea.

Așadar, dragi copii, țineți cartea aproape de sufletul vostru, aveți grijă de ea. Și ea va avea grijă de voi. Din momentul în care o veți lua de mână, nu vă va da drumul niciodată. Se va deschide pentru voi iar și iar. Vă va oferi noi povești grozave, mă va captiva, vă va învăța despre viață, despre oameni, despre natura plină de comori.

E atât de frumos să citiți cărți povești, fabule. Să pătrundeți în lumea mirifică a personajelor de basm. Să colindați alături de ele o lume plină de întâmplări care vă pot dezvolta imaginația. E minunat să faci cunoștință cu lumea zmeilor ce se cred zei, a prinților și prințeselor, a animalelor drăgălașe.

Aveți atâtea de descoperit, luați acum  o carte în mână și pășiți în lumea minunată a lecturii. Nu veți regreta. O carte de povești vă va aduce mereu zâmbetul pe buze, vă va face copilăria mult mai frumoasă. Așadar, citiți dragi copii, deveniți voi înșivă personajele unor povești captivante.

Ce povești ați citi până? Ați făcut cunoștință cu Pădurea Fermecată, cu Cei Trei Purceluși sau cu Prințesa Sissi. Pe Iepurașul Haz îl știți? Încă nu ați reușit să citiți aceste cărți? Mare păcat. Dar nu-i nimic.

Dragi părinți, vă dau un pont. Dăruiți-le aceste cărți copiilor voștri, cumpărându-le de pe site-ul Editurii Crișan. Pe acest site, dedicat copiilor, veți găsi tot felul de cărți de povești, care cu siguranță îi vor încânta pe copii.

Dragi copii, Iepuraşul  Haz , cel care are casă în pădure este cam supărat, ortacii lui sunt plini de talent: unul este priceput la scris, altul este priceput la adunări, altul se pricepe la cântat! Însă el, urecheatul, are vreun talent? Cu siguranță are, dar pentru a afla, trebuie să luați cartea în mână și să o deschideți.

iepurasul haz

Iepurașul năstrușnic vă va alunga plictiseala, invitându-vă să porniți împreună cu el, într-o aventură de neuitat. Așadar, rugați părinții intre pe site-ul editurii și să vă achiziționeze această minunată poveste.

După ce încheiați aventura Iepurașului Haz, vă propun să descoperiți Pădurea Fermecată. În această pădure veți descoperi o lume fermecată a animalelor ce trăiesc aici. Personajele din această poveste sunt tare simpatice. Ele au rolul principal în fabulele cu tâlc şi învăţăminte scrise de Esop.

padurea fermecata

Cartea pe care Editura Crișan v-o pune la dispoziție, este una cartonată, în format mare. Voi vă puteți bucura de 13 cărticele scrise de Esop, care vă vor plăcea.

Despre cei fac Cei Trei Purceluși și Prințesa Sissi nu vă spun. Trebuie să descoperiți singuri. Așa că, rugați-vă părinții să cumpere aceste cărți de povești și fabule, pentru a descoperi lumea minunată a lecturii.

PS: Editura poate fi contactata la tel: 0729-185333.

Articolul precedentStropi de ploaie…
Articolul următorDelirul cuvintelor de mătase

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Ia-mă de mână

Ia-mă de mână, să ne înlănțuim destinele, Să ne iubim în zbor, Să îmbrățișăm un început Scăldat în raze de amor. Ia-mă de mână, simte-mi Inima-mi în palma-ți tremurândă. Ia-mă...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog