Recomandări

Un nou curs de miracole, o carte despre spiritualitate

Ființa umană este formată din trup și spirit. Trupul este acel ambalaj pe care îl vom pierde în momentul în care vom părăsi această lume, pentru a trece în lumea de dincolo în care vom fi doar spirit. Spiritul este cel care însuflețește materia și o ajută să se bucure de lumea profană. Spiritul este cel care trăiește veșnic și pe care trebuie să ne străduim să îl cunoaștem cât mai bine cu putință. Spiritul este acea forță care transcende într-o lume în care în care nu există durere, nu există frică, răutate, nu există decât pace și liniște.

Viața este un dar prețios, un dar enigmatic, pe care încercăm în fiecare clipă să-l descoperim, pentru a ști cum să-l trăim cum se cuvine. Viața nu este un lucru ușor. Pentru a o înțelege trebuie să aflăm cât mai multe despre spirit. Spiritul înseamnă viață, viața înseamnă spirit. Spiritul este un lucru care nu poate fi înțeles cu una cu cu două. Avem nevoie de studiu intens. Avem nevoie de instruire, de inițiere. Ne putem oare instrui singuri? O întrebare dificilă, ce ne determină să medităm mult cu privire la acest subiect. Concluzia este că cei mai buni maeștri spirituali suntem chiar noi. Noi sunt cei care trebuie să ne autoeducăm, să fim autodidacți. Noi ne cunoaștem cel mai bine spiritul, noi îl putem înțelege cel mai bine. Și dacă din diferite motive nu reușim să ne înțelegem spiritul, ni se dă o șansă. Acea șansă este o reprezintă o serie de carti spirituale. Cărțile spirituale ne pot ajuta să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine, să ne înțelegem natura și locul de unde provenim și unde ne vom întoarce în cele din urmă.

Dacă vă plac cărțile spirituale, vă recomand să vă achizionați Un Nou Curs de Miracole, o carte despre spiritualitate care vă ajuta să pătrundeți într-o lume în care veți avea parte de un curs de instruire ținut de dr. Joshua David Stone. Din această carte veți afla despre povestea și învățăturile lui Iisus Hristos. Autorul îl numește  Iisus Sananda, deoarece el preferă să fie cunoscut cu numele Monadei sale, ci pentru realizările sale pământești ca Iisus. Acestea reprezintă doar o parte din Conștiința și Energia Sa.

Această carte prezintă evoluția lui Iisus Sananda pe parcursul celor 33 de încarnări ale sale. Pe parcursul vieții sale Hristos potrivit autorului cărții a evoluat de la Amilius și Adam, ce au căzut în dizgrație, la Hristos cel care a Înviat. De asemenea, prin intermediul acestei cărți veți cunoaște și alte întrupări trecute ale lui Iisus. Acesta a profeu evreu ce a urmat drumul lui D-zeu, profetul – profesor al lui Avraam, care a pus bazele religiei iudaice. A fost, de asemenea, Iosif, a venit intrepret de vise pentru Faraon… Veți descoperi informații despre sa ca Iisus, profetul evreu respins de popor, deoarece nu știau că acesta era Mesia pe care îl așteptau.

În această carte veți descoperi informații care vă vor ajuta să aflați informații ce vă vor apropia mai mult de spiritualitate. Dacă vă doriți să aflați mai multe despre ceea ce vă poate oferi această carte, citiți-o…

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: