Acasă Recomandări Globall.ro îți oferă articole de grădină

Globall.ro îți oferă articole de grădină

Author

Date

Category

Primăvara se lasă așteptată. Vremea e tare capricioasă. Deși așteptam să ne îmbrățișeze căldură, vremea rece și-a arătat din nou chipul său alb. Cerul a plâns cu fulgi mari de zăpadă și câmpul de îndată s-a îmbrăcat cu haina pură de nea. Grădina ce tare își dorea la viață să revină, a fost cuprinsă de-o disperare mută, căci florile care începuseră chipul a și-l arăta, s-au aplecat neputincioase în fața vremii schimbătoare, rece și crudă.

Grădina ardea de nerăbdare să revină la viață, să fie din nou lucrată de mâinile dibace ale oamenilor gospodari. Abia aștepta ca florile să îi zâmbească, iar legumele să răsară și să facă roade, care să bucure privirea și sufletul celor care le-au răsădit. Dar…dorința i-a fost zădărnicită de omătul ce s-a dat viteaz și puterea și-a arătat deodată.

Copacii din grădină și ale lor crengi îmbrăcate cu flori… de gală…căci doar e primăvară…s-au înclinat…s-au rupt. În fața neputinței durerea are doar cuvinte mute. Dar stai…Timpul…hoțul de clipe scurte…fugi degrabă…și vremea se schimbă.

Soarele pe cer surâde, omătul îl învinge cu ale sale raze și din ale sale ghiare…florile și grădina cu bogății ascunse prin ea, le eliberează. Acum le respiră, sunt fericite și se scaldă sub soarele care-și arată chipul frumos, dulce și atât de cald.

A sosit în sfârșit timpul ca visul grădinei să prindă contur în primăvara ce ni se dezvăluie în toată frumusețea ei. A sosit timpul să simtă cum din nou viața aleargă prin ea, cum florile înfloresc rând pe rând, răsadurile cresc cu nerăbdare,  dorindu-și ca și în acest an să aibă roade bogate.

E freamăt mare în grădină, căci cu drag și spor noi muncim pâmântul reavăn. E-atâta dragoste de viață, e-atâta frumusețe în jur. Totu-i un verde crud în jur, un curcubeu răvășitor. Mâini dibace sapă în grădină. Pe frunte sudoarea e martora efortului sporit. Gospodarii fericiți trudesc pământul folosind diverse articole de grădină, care le ușurează munca.

Ba o lopată, ba o greblă, ba o sapă, ba o cazma…totul merge strună, iar ziua trece pe nesimțite. Și e normal. Când ai la dispoziție o gamă variată de articole de grădină, munca în grădină este o adevărată plăcere. Și dacă și vremea îți surâde, e de-a dreptul o încântare.

Globall.ro o știe. Și de aceea, în lumea sa aduce tot felul de produse utile oamenilor gospodari. Aici găsești de toate….grădină doar să ai și dragoste pentru produse pe care cu mâna le răsădești, iar ele cu roade bogate te răsplătesc.

De vrei ca în grădină să-ți pui de toate, ție, dragă gospodarule, îți trebuie unelte fel de fel. De tu nu ai ce-ți trebuie, să nu îți faci probleme. Globall.ro îți oferă tot ce-ți trebuie.

De exemplu, pentru a săpa în grădină poți achiziționa o sapă forjată de 0,7 kg. Această sapă este ideală pentru diferite activități în agricultură și grădinărit. Dacă aș avea o grădină…aș folosi-o….

sapa

Ai săpat, ai săpat și pământ s-a adunat? Într-o roabă vrei să-l pui? Ei…atunci…de-o lopată tip C ai nevoie. Globall.ro ți-o oferă la un preț avantajos. Cu ea poți manipula pâmântul pe care l-ai săpat, chiar și nisip, pietriș și multe alte cele.

lopata tip C Globall.ro

Off…ai obosit…sudoarea curge…dar e normal, și e frumos pâmântul să-l lucrezi și să vezi cum el îți mulțumește că tu la viață l-ai dus, oferindu-ți roade gustoase.

E primăvară, e viață în revenire prin natura plină de comori. E-un magazin cu de toate, care îți dă șansa să grădinărești în voie. E-o adevărată plăcere să intri, să cumperi, să muncești visând cu ochii deschiși la florile cu parfum amețitor, la fructele cu gust de sănătate pură, la legumele atât de savuroase. Iarba înrourată îți mângâie tălpile…tu gândești, trăindu-ți clipa ce va să vină.

PS: Globall.ro poate fi contactat la 0745 434 433 și  Email: contact@globall.ro

Articolul precedentSplendoare violet
Articolul următorStropi de ploaie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Singurătate de safir

Sunt lumină ce-ți scaldă așteptarea În valuri răscolitoare de secunde moarte. Sugrum un întuneric ce mi-a devenit sclav, Îl prefac în raze de viață, impuls să îți...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog