Recomandări

Mi-am cumpărat corpuri de iluminat de pe Luminarium.ro

Dormitorul este un loc de relaxare și odihnă, de aceea este important să se aleagă corpuri de iluminat potrivite. Baza o reprezintă corpul de iluminat de perete și lampă de noptieră. Atunci când am decis să-mi schimb corpurile de iluminat din casă, am început să fac cercetări și așa am descoperim un site complex cu corpuri de iluminat numit Luminarium.  De îndată ce l-am explorat am decis să cumpăr de pe el și nu regret.

Am schimbat atmosfera în dormitor cu corpuri de iluminat de calitate

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casă și o lumină aleasă corespunzător poate schimba atmosfera și crea un adevărat paradis. Prin urmare, am optat pentru corpuri  cu luminozitate mai mică. Dar dacă voi aveți șifonier în dormitor, veți avea nevoie de o lumină mai intensă pentru a nu vedea distorsionate culorile hainelor.

Baza unei iluminări bune a dormitorului este un corp de iluminat central adecvat, cu atât mai bine dacă nu luminează direct, adică se aprinde în sus. Există corpuri de iluminat de tavan cu una sau mai multe surse de lumină.

Fiindcă în dormitorul meu tavanul nu este foarte înalt am ales o lampă încastrată- Ohio Negru, care este potrivită stilului arhitectural, minimalist sau modern. Am ales o astfel de lampă, deoarece mărește optic dimensiunea camerei. Dacă nu vă place să vă deplasați din pat, puteți opta pentru corpuri de iluminat de tavan care pot fi reglate cu ajutorul unei telecomenzi și pot alterna între diferite culori de lumină fără a vă deplasa din pat.

Corpuri De Iluminat

Un tip foarte popular de iluminare centrală îl reprezintă lămpile tip pendul.  Dar, întotdeauna, trebuie să alegem corpurile de iluminat în funcție de designul dormitorului nostru. Așa că, țineți cont de acest lucru înainte de a lua decizia finală. Cel puțin, eu așa am făcut.

Veioze

Există multe persoane cărora le place să citească în dormitor, eu mă număr printre ele. De aceea, a fost nevoie să-mi completezz iluminatul central cu o veioză. Din oferta magazinului despre care am amintit mai sus, am ales o veioză Snake, cu braț flexibil pentru a putea regla mai ușor unghiul de incidență a luminii. Vă recomand și vouă să faceți același lucru, deoarece veți aprecia aceste caracteristici atunci când stați culcați sau așezați.

Corpuri De Iluminat

De asemenea, dacă nu vă plac în mod deosebit veiozele, puteți opta pentru o lampă de podea. Pe acest site, oferta este extrem de variată.

Dacă aveți un dormitor mare, puteți folosi și o aplice. Pentru a vă putea orienta cu ușurință noaptea, vă va fi utilă o lumină de orientare. Este vorba despre lămpi cu senzor de mișcare încorporat, care se aprind și se opresc automat, astfel încât să nu fiți nevoiți să le opriți.

Eu mi-am achiziționat o aplice, dar nu pentru dormitor, ci pentru hol. Și trebuie să mărturisesc că sunt foarte încântată de achiziția făcută.

De altfel, sunt foarte încântată de toate achizițiile pe care le fac online, deoarece nu mai sunt nevoită să umblu ore întregi prin oraș în căutarea lucrurilor de care am nevoie. Este suficient să deschid laptopul, să caut pe Google ceea ce-mi doresc, căci imediat găsesc.

Dacă voi nu ați făcut până acum comenzi online, nu ezitați să faceți. În mediul online oferta de produse este mult mai mare, iar prețurile sunt foarte avantajoase. În plus, puteți achiziționa mai multe produse odată, iar curierul vi le aduce rapid direct la ușă.

Și dacă se întâmplă ca produsul comandat să nu corespundă prezentării sau are defecte de fabricație, puteți solicita înlocuirea acestuia sau returnarea banilor.

În ceea ce privește produsele de pe Luminarium, nu am nimic de zis. Sunt de calitate și se potrivesc perfect cu locuința mea. Așadar, dacă și voi aveți nevoie de corpuri de iluminat realizate de designeri cu experiență și prestigiu, vă sfătuies să explorați modelele clasice, extravagante sau minimaliste pentru a vă alege produsele potrivite casei voastre.

Profitați de ofertele la produsele de iluminat interior și dați casei voastre un aspect deosebit așa cum am făcut eu. Pentru a face comandă de ceea ce vă doriți sunați la tel: 0761140611, iar un reprezentant Luminarium vă va oferi toate detaliile despre produsele care vă plac.

Dormitorul este minunatul meu santactuar, este oaza mea de relaxare, este locul pe care am reușit să-l luminez așa cum se cuvine datorită unor corpuri de iluminat cu totul aparte. Urmați-mi exemplul, căci nu veți regreta.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: