Acasă Recomandări Cum începeți o aventură antreprenorială

Cum începeți o aventură antreprenorială

Author

Date

Category

Aventura poate fi definită ca o experiență de natură riscantă în mod normal alcătuită din evenimente neașteptate. O aventură poate consta în activități riscante, întâlniri cu persoane, lucruri sau situații impactante, realizarea de obiective importante în viața individului, fie un proiect riscant de afaceri.

Începerea unui afaceri este una dintre aventurile cele mai interesante din viața unei persoane. Crearea unei firme presupune, ca orice lucru în viață, o listă de lucruri pro și contra, care se rezumă la factorul fundamental cerut de această inițiativă: asumarea responsabilității, la bine și la rău.

Exercițiul asumării responsabilității unei firme proprii are un nivel de dificultate direct proporțional cu responsabilitatea față de gândurile și acțiunile întreprinse. Cu alte cuvinte, individul este conștient că lumea care îl înconjoară este rezultatul lumii sale interioare și, prin urmare, doar el este responsabil de binele și răul care i se întâmplă.

Această capacitate de a conștientiza responsabilitatea pe care o are îi oferă ceva pozitiv și concluzia este: dacă totul depinde de mine, pot să obțin ce vreau.

Motivele care determină o persoană să facă pasul cel mare, să devină antreprenor pot fi diverse, de la credința profundă că posedă o idee importantă și capacitatea necesară pentru a o transforma în realitate, la experiența din alte firme, unde a putut aprecia cu adevărat calitatea muncii și oportunitățile oferite, pentru a ajunge la a crede că poate să reușească să facă ce au făcut alții sau că poate să facă acel lucru mai bine.

Orice aventură începută înseamnă asumarea de riscuri, care pot fi elemente precum buget, prestigiu sau încrederea în sine. Cu toate acestea, trebuie precizat că, în caz de succes, tocmai acestea cresc.

Odată luată decizia, apar îndoielile cu privire la pașii care trebuie făcuți și către ce, în ceea ce privește termenii legali, problemele legate de organizare, atragerea de clienți, aspectul economic, structură etc. Pentru acest lucru este necesară documentarea.

Dacă aceasta nu se limitează la factorul motivațional este bine să angajați pe cineva care să vă ofere un răspuns avizat. Nu este o cheltuială, este o investiție în timp, securitate și calitate.

Datorită internetului oricine poate învăța să înregistreze o firmă, să-și facă o pagină web sau să țină contabilitatea afacerii, dar timpul dedicat acestor sarcini va lua din timpul dedicat activității afacerii care-l motivează pe inițiatorul său și care a fost motorul care făcut posibilă crearea afacerii.

O oră de lucru la activități care vă plac este mult mai productivă decât o oră lucrată din necesitate sau obligație.

Mi-am făcut propria afacere, fac în fiecare zi ceea ce-mi place și totul pare simplu. Așa că sfatul meu pentru voi este decideți ceea ce vă place, ceea ce vă motivează. Cu siguranță există un lucru pe care îl faceți fără un efort excesiv.

Dacă îndrăzniți să porniți în propria aventură antreprenorială, vă recomand să dedicați cât mai mult timp posibil acelei sarcini sau acțiuni care a fost motorul generator al afacerii voastre. Pentru celelalte probleme, căutați ajutorul celor care vor lucra pentru dezvoltarea afacerii vostre.

Acest lucru va face ca fiecare mică parte din totalul muncii realizate în interiorul firmei voastre să fie realizată cu pasiune. Acesta este un sfat pentru realizarea unui munci de calitate.

De asemenea, un alt sfat pentru voi este să încercați să creșteți vizibilitatea afacerii în motoarele de căutare și să vă construiți un brand.

Puteți reuși acest lucru foarte simplu și rapid dacă vă faceți cont pe BIGG.ro.  Este vorba despre o platformă B2B (Business to Business) care îi sprijină pe cei care vor să înceapă o afacere, dar și pe cei care au deja una și vor să și-o dezvolte oferind o gamă variată de produse.

Aventură

Prin intermediul acestei platforme, furnizorii de produse și servicii din România pot lua legătura cu potențiali clienți ce caută oferte și oportunități.

Prin intermediul a trei pachete BIGG.ro: BIGG, BIGGER și BIGGEST, echipa acestei platforme asigură tuturor celor care își fac cont pe platformă vizibilitatea și poziția în motoarele de căutare, le crește numărul de vizitatori pe site, îi ajută să-și construiască autoritatea și credibilitatea brandului.

După cum puteți observa, o aventură antreprenorială poate începe simplu și rapid cu ajutorul platformei BIGG. Vă recomand să nu ratați șansa de a vă dezvolta afacerea cu ajutorul unei platforme moderne și extrem de accesibilă tuturor.

Cu BIGG  nu aveți nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Creați-vă cont pe platformă și convingeți-vă că ați luat cea mai bună decizie privind dezvoltarea afacerii voastre. Succes!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Dans al regăsirii cu iubirea

  Pleacă în călătorie visele. Mă poartă printre rânduri curcubeice, pe un tărâm necunoscut și mie. Se rup lanțurile vieții, zboară anii tinereții. Se înalță...

Te simt în mine trăind

  Suspină vara, suspină ploaia, Bat clopotele, tristă e marea. Se zbate valul, plânge și salcia  Iubirii tale nu-i simt răsuflarea. Și totuși, aud, al inimii susur, Și totuși, te...

Recent comments

carmenbartshantispirit on Iluzii
carmenbartshantispirit on La o cafea…cu tăcerea
carmenbartshantispirit on Dincolo de timp
oanaroman91 on Peste Puteri
mayapink on Peste Puteri
Raluca Anghel on Peste Puteri
Raluca Anghel on Port in mine
Ceoaca Alina Elena on Pot fi…
carmenbartshantispirit on Pot fi…
Ceoaca Alina Elena on Când iubirea ta a devenit marea mea
carmenbartshantispirit on Păsările mor…amintește-ți zborul lor
carmenbartshantispirit on Dulce fior
carmenbartshantispirit on Oameni
carmenbartshantispirit on Știați că…?
carmenbartshantispirit on Scrisoare de la viață
Raluca Anghel on Scrisoare de la viață
Adriana Ivan on Spovedanie
carmenbartshantispirit on Spovedanie
Ceoaca Alina Elena on Iubind a zilei veșnicie
Adriana Ivan on Iubind a zilei veșnicie
portiadecitit on O răsuflare e de ajuns
portiadecitit on Ai plecat
Adriana Ivan on O răsuflare e de ajuns
Adriana Ivan on Suflet fără nume
Raluca Anghel on Suflet fără nume
Gabriela Rizea on Delirul cuvintelor de mătase
contactalexandrina on De ce să-ți creezi blog