Zâmbetul meu poartă un nume: Cris Smile

You are currently viewing Zâmbetul meu poartă un nume: Cris Smile

Zâmbetul meu poartă un nume: Cris Smile

Vreau să zâmbesc mereu! Viaţa este scurtă! Vreau să zâmbesc pentru că zâmbetul, acea fericire care se află chiar sub nasul meu, mă face să mă simt minunat de fiecare dată.

-Și cine te oprește? mă întreabă într-o zi o prietenă. Totul depinde de tine. Dacă vrei să zâmbești, zâmbește, bucură-te de viață. Nu uita că ea este unică. Ce nu faci acum, nu mai poți face niciodată.

– Ei, dacă ar fi totul așa de ușor precum zici…aș zâmbi mereu. Dar, din păcate, există ceva care mă împiedică să zâmbesc.

-Prostii! Totul depinde de tine, trebuie doar să îți dorești acel lucru cu adevărat.

-Chiar și atunci când dantura te împiedică să faci acest lucru?

-Dantura?! Dantura este acel ceva care te împiedică să zâmbești?! Hmm…dantura este o problemă care se poate rezolva, dacă mergi la un cabinet sau la o clinică de stomatologie.

-Draga mea, știu unde se pot rezolva probleme dentare. Crezi că nu am bătut la ușa doctorilor pentru a-mi recăpăta zâmbetul despre care mi s-a spus că este frumos?  Am bătut.  Cum mi s-a deschis ușa, cum au început promisiunile: După ce vă voi termina lucrarea nu veți mai avea probleme cu dantura și veți putea zâmbi din nou. Am zâmbit, dar nu pentru mult timp, deoarece din nou am început să am probleme cu dantura.  M-am săturat de dureri de dinți, de infecții, de plombe. Nu-mi plac extracțiile (te lasă fără dinți). M-am săturat să tot bat la ușa doctorilor.  Vreau să pot zâmbi din nou, dar cred că trebuie să îmi iau adio de la zâmbetul meu frumos de altădată. 

-Ce-i asta?! Nu se poate să cedezi așa de ușor. Nu spuneai că viața este scurtă și că vrei să zâmbești mereu?

-Ba da…dar, după cum ai auzit…nu totul depinde de mine. Dantura mea nu vrea să reziste!!! Nu vrea să-mi permită să zâmbesc frumos!

– Nu da vina pe dantură. Dă vina pe tine pentru că nu ai făcut tot ceea ce trebuie.

-Am fost la doctor. M-am lăsat tratată. Mi-am îngrijit dantura, dar totul a fost în zadar. Ce mai puteam face?

-Puteai să-ți faci un implant dentar.

implant dentar

-Implant dentar?!

-Da. Este cea mai bună soluție restaurativă. Știai cât de multe avantaje are?

avantaje implant dentar

-Recunosc că nu știu foarte multe despre această soluție. Și nici nu știu unde mi-aș putea face un implant dentar.

– Pentru a afla mai multe despre această soluție, îți recomand  să intri pe site-ul crissmile.com. Este site-ul clinicii unde mi-am rezolvat și eu problema cu dantura. După cum poți observa, acum pot zâmbi după pofta inimii. Ce spui, e frumos zâmbetul meu? 🙂

-Este, este, nu mă face să te invidiez.

– Implantul dentar ți-l va reda, ai să vezi.

-Dacă zici…

-Zic. Informează-te și te vei convinge de beneficiile lui.

Prietena mea dragă zâmbea așa frumos, încât m-a convins să intru pe site-ul recomandat pentru a afla mai multe informații. Prima informație pe care am reținut-o despre implantul dentar, după ce am intrat pe site-ul clinicii Cris Smile, este că medicii specialiștii de acolo, îți pot reda prin intermediul implantului dentar, zâmbetul. Implantul dentar inlocuiește o rădăcină naturală sau mai multe, ceea ce permite recuperarea funcțiilor și a esteticii orale. Și asta nu e tot. Ceea ce am aflat a devenit din ce în ce mai intersant. Așa precum spunea prietena mea, are o mulțime de avantaje. Și  nu doare!!!! Procedura de implantare este complet nedureroasă și are două etape: faza chirurgicală și faza proteică. E drept, faza chirurgicală nu este pe gustul meu, dar atâta timp cât nu doare…prind curaj… și mă duc la Clinică…

Ce a urmat? Un zâmbet frumos pe care mi l-am recăpătat cu ajutorul medicilor specialiști ce știu cum să te facă te bucuri de viață. Un zâmbet care mă face fericită în fiecare zi. 🙂

 

 

This Post Has One Comment

  1. Ioana

    Multumesc pentru informatie, este bine sa apelam doar la cabinetele serioase pentru ca acestea sunt niste interventii destul de delicate.

Lasă un răspuns