Zâmbește, e GRATIS!

Studiile arată că, dacă zâmbești mai des activezi regiuni cerebrale care au legătură cu afecțiunea pozitivă și recompensele, precum lobul […]

Studiile arată că, dacă zâmbești mai des activezi regiuni cerebrale care au legătură cu afecțiunea pozitivă și recompensele, precum lobul temporal al emisferei stângi.

Așa că, zâmbește, e GRATIS! Nu te costă nimic să zâmbești și să lași astfel inima să se deschidă, pentru a primi și oferi din comorile bine ascunse în sufletul pregătit mereu să strălucească în lumina binecuvântată numită VIAȚĂ.

Când a fost ultima dată când ai zâmbit cu poftă și ai simțit că fericirea aleargă spre tine și te îmbrățișează parcă de nicăieri? Ieri, alaltaieri…acum o lună…poate un an? Nu îți mai amintești?

Oricum nu contează, fiindcă nu ai nici un motiv să zâmbești? Te înșeli amarnic. Zâmbește fiindcă TRĂIEȘTI! Zâmbește fiindcă RESPIRI! Zâmbește, fiindcă e GRATIS!

Zâmbește mereu

Privește în jurul, lasă frumusețea naturii să te învăluie și să te facă să visezi cu ochi deschiși la tot ceea ce știi că-ți face inima să tresalte, bătând ritmic și amintindu-ți despre VIAȚĂ.

Zâmbește, dar fă-o ironic! Zâmbește necazurilor și mergi înainte. În viață acum poți privi totul de jos, în secunda următoare poți privi de undeva de sus, în timp ce zâmbești, fericit/ă, cu izbânda de braț.

În viața totu-i relativ. În viață totul are un preț. Doar zâmbetul e GRATIS, chiar dacă se ivește dintre lacrimi.

Oprește-te din goana nebună după clipe trecute, după vise spulberate, după iluzii deșarte. Respiră adânc, privește cerul plin de stele și ZÂMBEȘTE!

Trăiește clipa, e doar a TA, ACUM și AICI! Trăiește-ți viața cu tot ce-i în ea. ZÂMBEȘTE că o ai! Și bunele și relele fac parte din ea și-ți dau întotdeauna puterea să mergi mai departe. Ele sunt lecții de viață pe care trebuie să le înveți cu Zâmbetul pe buze.

Privește Zâmbetul ca pe cel mai bun prieten al tău. El nu te va trăda niciodată. El mereu îți vor face ochii să lucească și inima tare bătând, să privească spre speranța trezită din amorțire.

Zâmbetul tău poate fi o mână întinsă celor aflați în suferință.

Dacă vei zâmbi, lumea îți va zâmbi și ea!

Dacă vei zâmbi, iubirea va înflori în inima ce abia așteaptă să rodească!

Dacă vei zâmbi, îți vei face mai ușor prieteni!

Zâmbește pentru TINE, pentru lumea întreagă.  E GRATIS și atât de minunat!

1 thought on “Zâmbește, e GRATIS!”

  1. Pingback: Zâmbet de împrumut ce răzbate pe chipul pe care nimic nu se zbate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top