Sunt Irina, un simplu om îndrăgostit de cuvinte. Și, ca orice asemenea om, ador să citesc, să sorb cu nesaț fiecare cuvânt ascuns cu rost între file de poveste. Și tot ceea ce descopăr mi se pare fascinant, fiindcă informațiile aflate contribuie, mai mult sau mai puțin, la dezvoltarea mea personală și, bineînțeles, la înfrumusețarea vieții.

  Așa am aflat, într-o zi obișnuită din viață, că…. Este suficient un surâs al vieții pentru ca totul să recapete sens (C-tin Noica). A fost momentul în care mi-am dat seama că până atunci îmi trăisem viața fără să am curajul să-i privesc chipul și, când am făcut-o, am constatat că nu prea îmi surâde. Și-atunci m-am întrebat de ce. Am reflectat puțin asupra momentelor trăite și am realizat că tot ceea ce trăisem până atunci avea în mare parte legătură cu serviciul și cu treburile casnice.

Nu era surprinzător faptul că viața nu îmi surâdea. Nu mai aveam timp pentru ea. De fapt, timp pentru mine, pentru prieteni și familie. Timp pentru acele bucurii mărunte care fac ca totul să recapete sens. Of, viața e atât de scurtă, iar eu o irosisem aproape cu bună știință.

Lucrurile trebuiau să înceteze, mai ales că știam cum să procedez. Era foarte simplu, aveam nevoie de puțin curaj să renunț la vechile obiceiuri și lucruri. Mai exact, venise timpul să renunț la bătrânul meu aspirator care îmi dă așa mari dureri de spate de fiecare dată când îl foloseam, la ibricul emailat folosit până atunci pentru ceai, la cârpa de șters pe jos… În fine, la acele obiecte din alte timpuri pentru a le înlocui cu cele smart, capabile să-mi facă viața să surâdă și să recapete alt sens.

 Mă bucur că în sfârșit am conștientizat că trebuie să fac o schimbare pentru ca viața să capete sens. Regret însă că nu am făcut asta mai devreme precum au făcut-o mulți dintre români. M-am informat, nu se putea altfel înainte de a lua o decizie. Și am aflat o mulțime de lucruri interesante.

Potrivit studiului Reveal Marketing Research, publicat în 2021, 53% dintre români erau dispuși de acum doi să investească în electrocanisce smart, doar eu am bătut pasul pe loc. Ca să nu mai zic că 25% dintre români aveau de acum doi ani dispozitive smart în bucătărie și 52% în sufragerie. Oameni smart. Eu? Persoană de modă veche, păzește oala să nu se ardă mâncarea, apoi pune-te în genunchi și șterge podeaua până strălucește. Dacă îți mai rămâne timp să faci o baie, bine, dacă nu faci mâine dimineață înainte de a pleca la muncă. Și uite așa a mai trecut o zi. Cu cine te-ai văzut? Cu colegii de serviciu, apoi cu oala și cu cârpa. Și viața trece pe nesimțite.

Gata. Nu se mai poate. Nu pot să mă bucur și eu de electrocasnice inteligente, create să-mi ușureze viață și să-mi permită să petrec timpul cu prietenii și familia? Pot, bineînțeles, că pot.

Decizie luată. Îmi voi cumpăra aparate smart pentru ca viața să-mi surâdă, în sfârșit. De fapt, nu cred că doar va surâde, va țopăi de bucurie fiindcă în final o voi face fericită. O voi trăi profitând de fiecare clipă care mi se oferă în dar.

Sincer, abia aștept să profit de beneficiile aparatelor inovatoare care îmi vor schimba viața în bine. Îmi vor oferi confortul de care nu am avut parte până acum din ignoranță.

Și ce să zic. Știu ce să aleg pentru un stil de viață diferit, căci în fond și la urma urmei este vorba despre crearea unui viitor mai bun. Iar acest lucru se va întâmpla, în cazul meu, cu Aeno, tehnologia Aeno care mă va ajuta să câștig timp prețios și să mă bucur de o viață împlinită.

Abia aștept să scap de sarcinile casnice obositoare care, până acum, mi-au consumat atât de mult timp. Adio aspirator bătrân, bun venit aspirator robot AENO RC4S. Vom scrie o poveste minunată împreună fiindcă…

 El curăță podele de orice fel fără să ridic un deget,

Eu stau pe canapea, beau o cafea și, în sfârșit, cuget,

La viața pe care tare frumos o trăiesc,

De când prin casă aproape nu muncesc.

Putere de-aspirare foarte mare are,

Cu 4000 de pa trece pe covoare

Și praful îl strânge automat

Pănă la patruzeci de zile.

Curăță 300 m2 fară reîncărcare,

Umed și uscat, dintr-o trecere,

Aeno RC4S n-are asemănare. 

Curăță și aspiră dintr-o mișcare,

Rezultate excelente mereu are,

Chiar și recipient de praf în dotare.

E smart băiatul, obraz subțire are,

Curăță chiar și părul de animale,

Se lasă programat, se lasă urmărit

Din aplicația de pe smartphone,

De curățenie mă face să uit.

A sosit timpul să trăiesc bine. Aeno, brandul global distribuit de grupul ASBIS, îmi permite acest lucru și este păcat să nu profit de șansă, chiar și în bucătărie, fiindcă e posibil. Îmi place să gătesc, nu zic nu, dar când altcineva o poate face pentru tine, consider că e mai bine să nu refuzi, nu e politicos.  Așa că, am să las cu mare drag Blenderul pentru gătit AENO TB1 să-mi gătească, deoarece…

El prepară ușor mese sănătoase și delicioase,

Supe fel de fel, cremoase și gustoase,

Chiar și mâncăruri dietetice aburite,

Pline de multe vitamine diferite.

AENO TB1 nu necesită control,

E smart. Și-a învățat bine al său rol,

Are 8 setări preprogramate

Pentru mâncăruri preparate.

AENO TB1 face de toate

Mâncăruri savuroase,

Zdrobește chiar și gheață,

Îți face și un terci, un smoothie,

O porție de rice pasta,

Doar cu o apăsare de buton,

Ce să mai zic, e un tip beton.

Și asta nu tot. Cu el, să fac de toate, pot,

Chiar și mâncare pentru bebe,

Delicioasă și sănătoasă

Pentru o viață frumoasă.

Și, știi? O super viteză are,

Cu 35000 de rpm, amestecă,

Rapid și lin. E cel mai tare!

Mâncare perfectă face,

Muncește, nu se preface.

  Stabil și antiderapant pe orice suprafață,

   Frumos, puternic, mereu el se răsfață,

Cu o curățare automată.

Se pun 500 ml apă în vas,

Iar la următorul pas,

Se apasă pe Curățare.

Are de toate. E smart băiatul.

Afișaj Led și ecran tactil,

Apeși pe buton și rapid e gata preparatul,

Apoi, nu stă pornit inutil.

Nu, el se oprește automat,

Când mâncare s-a terminat.

Sunt multe de spus despre AENO TB1,

Dar nu îți spun. Descoperă tu că e nr. 1,

Ia-l, pune-l la treabă și ai să vezi,

Cât timp cu el tu poți să salvezi.

Sunt fericită. Viața îmi va surâde din nou, o va face într-un mod minunat cu Aeno. De vrei să-ți surâdă și ție, îți spun doar atât, click aici și află de unde îți poți alege produse Aeno pentru a-ți atinge rapid și ușor obiectivul.

Și nu uita! Viața este un dar prețios de care trebuie să profităm în fiecare secundă. Ce nu trăiești ACUM, nu mai trăiești niciodată. Eu aleg să trăiesc, să las produsele AENO, iubite și folosite în 26 de țări din lume, să-mi facă viața să surâdă din nou pentru ca totul să recapete sens. Eu zic da calității și tehnologiei inteligente, designului minimalist, funcțional și estetic AENO. Aleg să uit de rutina zilnică. Voi programa doar ora, voi alege camera în care vreau să facă curățenie aspiratorul robot, apoi mă voi bucura de timp de calitate alături de prieteni, savurând o supă cremă gustoasă și niște legume sănătoase aburite, pregătite rapid de el, de bucătarul chef blenderul Aeno TB1.

Gata, mă opresc aici. Povestea Aeno e lungă și plină de personaje extrem de diverse (aparate de bucătărie, curățenie, îngrijire personală, tratamentul aerului, încălzire) și de înaltă calitate pentru a ne oferi nouă, oamenilor, un confort sporit.

Mă pregătesc să o descopăr cum se cuvine, cu zâmbetul pe buze, cu ochii sclipind de fericire, căci… Ca o piesă de teatru, așa este viața: nu interesează cât de mult a ținut, ci cât de frumos s-a desfășurat – Seneca.

PS: Articol pentru Superblog 2023, proba 7.

Surse info:

1. https://aeno.com/ro

2.https://www.instagram.com/aeno_romania

3. https://reveal.ro/retail/studiu-reveal-marketing-research-6-din-10-romani-ar-achizitiona-dispozitive-smart-home-iar-primul-loc-din-casa-unde-le-ar-integra-este-bucataria-54/


2 comentarii

cardrecenziigoogle.ro · februarie 23, 2024 la 8:07 am

Fascinanta poveste, Irina! Sunt de acord cu tine, este important sa ne oprim din cand in cand si sa ne dam seama cat de importante sunt acele mici bucurii din viata noastra. M-am regasit in situatia ta, incercand sa ajung mereu la toate treburile casnice si la munca, fara sa-mi mai dau timp si pentru mine. Este timpul sa dam importanta si propriei noastre fericiri si sa acceptam ajutorul tehnologiei pentru a ne face viata mai usoara. Felicitari pentru decizia ta de a investi in aparate inteligente si sa te bucuri mai mult de viata!

    Irina Cristina Țenu · februarie 23, 2024 la 1:23 pm

    Mulțumesc! Recunosc, ador aparatele inteligente. Dacă m-ar ține buzunarul, în fiecare colț al casei ar exista doar astfel de aparate.

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura