VforVintage online shop

V-am spus că îmi plac cumpărăturile online și hainele vintage, puțin ieșite din tipar? Nu cred că că v-am spus. […]

V-am spus că îmi plac cumpărăturile online și hainele vintage, puțin ieșite din tipar? Nu cred că că v-am spus. Ei bine, vă spun acum. Îmi plac foarte mult cumpărături online. De ce? În primul rând fiindcă sunt foarte convenabile, și în al doilea fiindcă sunt foarte interesante. În mediul online găsesc articole vestimentare chic, create chiar de fashion designers. De fiecare dată când fac cumpărături online reușesc să îmi iau vintage clothes, vintage bags sa vintage jewelry la un preț foarte avantajos. Datorită chiriilor foarte mari, în magazinele staționare hainele sunt de multe ori mult mai scumpe. Din acest motiv, îmi cumpăr foarte puține lucruri din astfel de magazine.

Îmi place foarte mult să caut pe google și să descopăr noi magazine online cu articole vestimentare, în special vintage. Acest stil de îmbrăcăminte consider că se potrivește foarte bine cu felul meu de a fi. Tot căutând pe google, am descoperit de curând un nou magazin cu articole vestimentare și accesorii foarte interesante. Sunt exact pe gustul. În magazinul online VforVintage se găsesc articole vestimentare la modă create de designeri români. Sunt articole, care din punctul meu de vedere, au un farmec.

Dacă și vouă vă plac hainele vintage, ieșite din tipar și care vă ajută să vă creați un stil personal, vă recomand să intrați în acest magazin online. Ce am găsit în acest magazin, atunci când am intrat? Am descoperit foarte multe articole care imediat mi-au atras atenția. Am văzut bluze, cămași, cardigane, hanorace, rochii, jachete bomber, pantaloni, bijuterii, genti.  Gama de produse este una foarte variată, nici nu știi la ce să te uiți și ce să îți alegi în final.

Unul din produsele mele preferate este o rochie de culoare albastru denim, confecționată din poplin de bumbac 100%.  Este o rochie cu un stil aparte cu colțuri asimetrice, ce se prinde în părțile laterale cu șiret. Pe spate rochia are un print digital frezie. Este prevăzută cu fermoar lateral pe șold.

rochie vforvintage

Este frumoasă, nu-i așa? Mi se pare o rochie foarte potrivită pentru noul sezon de vară care abia a început. Dacă nu vă place, vă pot spune că pe site se găsesc multe modele de rochii frumoase. De exemplu, dacă intrați pe acest site, veți descoperi și rochia cămașa din denim închis. Nu trebuie să uităm că rochiile cămașă sunt la modă în acest sezon, așa că nu ar trebui să ne lipsească din gaderobă. De asemenea, există multe alte articole vestimentare în acest magazin care nu ar trebui să ne lipsească din garderobă. Cu ajutorul lor ne putem crea ținute foarte chic.

După ce ne alegem ținuta, trebuie neaparat să ne uităm la accesorii. Sunt de-a dreptul minunate. Cerceii, pandativele, inelele, brățările te cuceresc de la prima vedere. Sunt bijuterii lucrate manual din materiale prețioase, de designeri romani. Ele vor da ținutelor un farmec aparte. Este vorba despre acel farmec pe care cred că îl căutăm întotdeauna noi, femeile. De aceea, vă recomand să intrați și voi în acest shop online. Cu siguranță nu veți regreta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top