Vforverde.ro, un magazin cu cosmetice bio

Nu știu altora ce le place, dar mie îmi place foarte mult natura. De fiecare dată când merg în natură […]

Nu știu altora ce le place, dar mie îmi place foarte mult natura. De fiecare dată când merg în natură simt că renasc și nu încetez să mă minunez de frumusețea ei. Mă și întristez totodată, fiindcă pe zi ce trece conștientizez că, deși ea ne oferă atât de multe, noi, oamenii, nu suntem în stare să apreciem tot ceea ce ea ne oferă. Pe zi ce trece în loc să ne bucurăm de beneficiile ei, noi le ignorăm.

Se pare că vremurile s-au schimbat, totul s-a modernizat. Iar natura nu face parte dintre acele lucruri la modă. Și dacă nu este la modă, nu avem încredere în ea. În schimb avem încredere în chimicale. Peste tot pe unde mergi, vezi chimicale. Chimicalele ne-au invadat de ceva vreme viața, dar nouă nici că ne pasă. Dacă sunt ieftine, ce contează că nu sunt de foarte bună calitate. Nu gândim deloc bine, dar vremurile în care am ajuns să trăim ne fac să nu ne pese de acest lucru.

Din ce în ce mai des achiziționăm produse pline de chimicale, iar pe cele bio le ocolim. Sunt mult prea scumpe pentru buzunarul nostru. Nu ne gândim în acele momente și la beneficiile acelor produse. O viață avem, sănătatea trebuie să fie pe primul, totuși…banii contează. Există însă și persoane care nu apreciază doar frumusețea naturii, ci și tot ceea ce ne oferă. Profitând de tot ceea ce ea ne oferă, au creat diverse cosmetice bio, pentru a fi folosite de toți cei care știu să se bucure de viață.

Pentru a le putea folosi însă, trebuie să le achiziționeze mai întâi. Și o pot face foarte ușor dintr-un magazin online care le comercializează. Acest magazin se numește VforVerde. În acest magazin există o gamă variată de cosmetice bio, cosmetice organice, românești, pentru bebeluși și art deco. Sunt produse extraodinare cu o mulțime de beneficii pentru sănătatea și  corpului nostru.

De exemplu, Carribean Dream Soap este unul din produsele mele preferate de pe site. Este un săpun cu o aromă delicată și proaspătă de lavandă, mentă și bergamotă. Este un săpun natural cu proprietăți tonice și detoxifiante datorită uleiurilor esențiale pe care le conține. Uleiul de mentă este unul dintre cele mai bune uleiuri care contribuie la detoxifierea sistemului limfatic. Este un tonic general foarte bun. Pe lângă uleiuri esențiale, săpunul conține particule de mac, care masează blând piele și are efect benefic asupra celulitei.

sapun bio

Cosmetice Bio – vforverde.ro

Dar nu doar pielea mea se bucură de răsfăț datorită acestor produse bio, ci și părul meu. El este mult mai rezistent de când am descoperit Bentonite Shampoo Bar. Acest șampon natural este unul solid și contribuie la fortificarea firului de păr datorită uleiurilor pe care le conține. Acesta a fost fabricat din ulei de ricin, unt de cacao  ulei de măsline, ulei de cocos. De asemenea, el mai conține unt de Shea și argilă Bentonite.

sampon bio

Natura ne oferă atât de multe, trebuie doar să conștientizăm acest lucru. O putem face începănd cu folosirea produselor bio.

PS: Dacă v-au atras aceste produse, echipa acestui magazin poate fi contactată și la adresa:  vforverde@gmail.com.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top