Mobilier De Baie

Unde am găsit un mobilier de baie pe gustul meu

Vine o vreme când îți dai seama că ceea ce credeai că o să te țină o veșnicie, cedează când ți-e lumea mai dragă. Și uite așa începe povestea mea. Povestea alegerii unui nou mobilier de baie.

Întotdeauna am privit baia drept un loc al răsfățului. Un loc în care îmi încarc bateriile pentru a începe bine ziua și în care mă  relaxez după o zi lungă de muncă.

Și pentru că în baie am parte de răsfăț, aceasta trebuie să arate întotdeauna impecabil. Când am renovat baia și am ales mobilierul, am crezut că am făcut cea mai bună alegere.

Mi-a plăcut tare mult gresia și faianța bleu pe care am ales-o. Nu mai spun de lavoar, dulap și oglindă. Credeam că sunt perfecte. Am crezut că așa vor fi pentru mult timp. M-am înșelat. Aburii din baie le-au venit de hac. Aspectul lor frumos a dispărut treptat. Dacă acum câțiva ani eram foarte mândră de cum arăta baia mea, acum nu îmi mai place deloc.

Spațiul meu de răsfăț s-a transformat într-unul care nu îmi mai dă acea bună dispoziție milipsitoare. Prin urmare, am început să caut soluții. Trebuia să redau băii aspectul de altădată. Trebuia să scap baia de lipsa de strălucire.

Acum e ca frunza la început de toamnă. O privești și îi observi paloarea de pe chip. Frunza odată verde și plină de viață, devine ruginie și cade, moare încet. Nu poți să faci nimic, acesta de rostul vieții.

Așa este și baia mea. O privesc și îi văd paloarea de pe chip. Baia mea cea bleu, plină de viață, capabilă să îmi dea energia necesară pentru a începe bine fiecare dimineață, și-a schimbat înfățișarea. Nu mai este ce-a fost. Dar acesta este rostul vieții. Nimic nu ține o veșnicie. Și așa cum frunzele revin la viață primăvara, așa și baia mea o să revină la viață.

Dacă natura își spune cuvântul în cazul frunzelor, în cazul băii eu trebuia să am ceva de spus. Eu sunt cea care trebuia să o readucă la viață. Singura problemă a fost să găsesc mobilier de baie pe gustul meu, un lucru extrem de complicat.

De data aceasta nu am vrut să mă mai grăbesc. Am vrut să fac alegeri mult mai inspirate ca data trecută. Trebuia să aleg mobilier de baie de calitate, capabil să nu își schimbe aspectul în urma atacului aburilor. Știam că dacă vreau un mobilier frumos și rezistent trebuia să plusez. Și am plusat, dar nu foarte mult. Spre surprinderea mea, am găsit un loc unde au lucruri pe gustul meu, de foarte bună calitate, la prețuri destul de avantajoase.

Am găsit mobilier de baie pe gustul meu la Savini Due

Savini Due este unul dintre principalii producători de mobilier de baie din Europa. Am aflat de acest producător italian  în timp ce căutam mobilier de baie online. În ultima perioadă am ales să fac mai mult cumpărături online și tare sunt mulțumită de această decizie.

De îndată ce l-am descoperit, intuiția m-a făcut să-mi doresc să aflu mai multe despre el. Așa i-am aflat viziunea, care m-a determinat să îi explorez colecțiile. Viziunea sa reprezintă îmbinarea cu măiestrie a design-ului italian, a materialelor de calitate și a celor mai noi tehnologii pentru a putea oferi clienților săi soluții actuale de amenajare a băiilor.

Odată ce i-am explorat colecțiile, ceva m-a atras către colecția Armonia. Atracția o pun pe seama faptului că are un nume care îmi amintește că îmi doresc să fac din baie un spațiu la fel de armonios ca altădată.

Această colecție cuprinde 6 fisisaje moderne ( Bianco, Crema, Cappuccino, Grigio Scuro, Rovere Oro și Legno Nordico). Toate îmi plac. Îmi e greu să fac o alegere. Noroc că baia mea nu este foarte mare și trebuie să aleg un model care se va încadra perfect în ea. În plus, trebuie să îl aleg pe cel care se potrivește cel mai bine cu gresia și faiața. Așa că alegerea mea va fi Bianco Lucido. Cred că se va potrivi perfect la mine în baie. În plus, forma oglinzii îmi place la nebunie. Baia mea va fi din nou plină de viață. Va redeveni loc meu de răsfăț și de relaxare.

Voi ce părere aveți? Ce model ați alege? Cum ați da viață băii voastre?

Mobilier De Baie

 

Mobilier De Baie                             Mobilier De Baie

 

 

 

 

 

 

Mobilier De Baie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top