Trucuri de iluminare cu stil a casei tale

Știai că lumina poate face casa în care locuiești să pară mai atrăgătoare și mai frumos decorată? Iluminatul nu este […]

Știai că lumina poate face casa în care locuiești să pară mai atrăgătoare și mai frumos decorată? Iluminatul nu este important doar pentru realizarea activităților zilnice, ci ajută casa să pară incredibilă. De aceea este foarte important, ca atunci când îți alegi diverse corpuri de iluminat, acestea să fie de cea mai bună calitate, pentru ca spațiul în care locuiești să fie iluminat corespunzător.

Iată câteva trucuri pentru a ilumina corespunzător casa:

1. Alege diferite opțiuni de lămpi. Nu te axa doar pe un singur model de lampă. Joacă-te cu intensitățile de lumină, tipuri de lămpi: de perere, pandantiv sau aplice; și cu diferite tonalități de lumină. Un iluminat bun este combinația adecvată a acestor elemente.

2. Scoate în evidență decorul. Îți place mult un tablou. Scoate-l în evidență cu ajutorul corpurilor de iluminat. Plasează o lampă astfel încât lumina să cadă direct pe el. În acest caz este indicat să-ți alegi o lampă cu bec cu led, pentru a afecta pictura. Același lucru poți face cu celelalte obiecte decorative.

3. Umbrele sunt aliatele tale. Ascunde acel colțișor care nu-ți place cu un corp de iluminat adecvat, folosește umbrele în favoarea ta și scoate în evidență locurile cele mai frumoase din casă, în timp ce maschezi alte zone.

4. Pune-ți regulatoare de lumină. Este o bună investiție pentru casa ta. Este bine să le pui în camera de zi și dormitoare. Cu ajutorul lor poți regla intensitatea de lumină în funcție de momentul zilei și mediul pe care vrei să-l  creezi.

5. Nu poate lipsi lumina naturală. Lasă lumina să circule liber, curăță ferestrele și înlătură obiectele care împiedică iluminarea corespunzătoarea a casei.

6. Pune lumânări. Lumânările sunt o opțiune pentru a da căldură casei. Dacă sunt aromatice oferă și o aromă plăcută.

7. Ai grijă unde pui lămpile. Este important ca lămpile (lustrele) să nu fie deasupra capului invitaților, deoarece va fi deranjant pentru ei. Vor crea umbre ciudate.

8. Curăță becurile. Deși pare un lucru evident, este important să faci acest lucru des, cel puțin o dată pe lună. Mizeria și praful pot afecta cantitatea luminii emise de bec.

9. Economisește energia. Cea mai bună opțiune pentru economisirea cheltuielilor de electricitate este prin schimbarea becurilor normale cu cele cu LED. În plus, aveți șansa de a achiziționa diverse corpuri de iluminat cu LED, fără a mai fi nevoie să înlocuiți becurile normale de la lustrele mai vechi.

iluminat led

 

10. Aplice de perete. Acestea sunt o opțiune pentru iluminat într-o manieră uniformă a camerelor. Sunt în speccial utile pentru iluminarea colțurilor întunecate.

11. Iluminatul casei poate părea un lucru complicat, dar datorită corpurilor care se găsesc pe Evalight, vei reuși să îți transformi casa într-un spațiu confortabil.

evalight

 

În universul luminilor de calitate numit Evalight, întotdeauna vei găsi corpuri de iluminat care îți vor aduce lumină în viață și în casă. Gama variată de corpuri de iluminat cu LED, lustrele din cristal de Bohemia, lustrele vintage, retro, în stil industrial, lumânările decorative, etc., te vor ajuta să dai casei tale un plus de stil și eleganță. Casa ta va fi mult mai atrăgătoare și mai frumos decorată. Evalight este un truc de iluminare cu stil pentru casa ta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top