Triciclete pentru copii se găsesc pe Bekid

Copiii sunt cel mai mare dar ce ne este oferit de soartă. Ei ne fac viața mai frumoasă cu fiecare […]

Copiii sunt cel mai mare dar ce ne este oferit de soartă. Ei ne fac viața mai frumoasă cu fiecare clipă care trece. Odată cu apariția lor, viața capătă o altă nuanță, un alt sens, unul mult mai frumos. Acest lucru îmi spune acum prietena mea din copilărie, care are un băiețel de aproape patru luni. Este o scumpete de copil căruia îmi place să-i cumpăr tot felul de lucruri frumoase.

Fiindcă prietena mea nu este lângă mine, nu am reușit să-l văd pe cel mic decât în poze, dar într-o zi…la vară…cu siguranță ne vom întâlni. Până atunci însă îi tot adun și trimit lucruri diverse. Sunt așa de frumoase lucrurile pentru copii, încât nu pot rezista să nu îi cumpăr câte ceva.

Timpul însă zboară, parcă mai ieri se năștea, iar acum are aproape patru luni. Crește văzând cu ochii. De acum nu mai este bebeluș, este un cavaler în devenire. Din acest motiv trebuie să mă reorientez. Trebuie să-i cumpăr și lucruri pentru a le folosi când va începe să meargă, să comunice cu noi.

Cred că ar fi timpul să mă reorientez spre jucării educative, care să-l ajute să învețe nume de animale, obiecte, etc. Nu ar fi rău să-l pun să facă și puțină mișcare. Eu recunosc că mișcare nu prea fac, nu prea am timp. Așa că, dacă vreau să cumpăr ceva intru în magazine online. În plus, este și mult mai comod. Îmi aleg produsele, le bag în coș și aștept să mi le aducă curierul rapid.

Pe băiețelul prietenei mele vreau să-l îndemn să facă mișcare, de aceea vreau să-i cumpăr o tricicletă. Cred că va fi foarte potrivită pentru el în primii ani de viață. Pentru a avea de unde alege o tricicletă potrivită pentru el, intru pe bekid.ro. În acest magazin online pentru copii se găsesc mereu triclete copii. Ai de unde alege din gama variată de modele.

Există triclete copii 6 în 1, triciclete cu copertină, de diverse culori, etc. Acest lucru face alegerea foarte dificilă. Însă, având în vedere că este băiat și fiindcă îmi plac lucrurile multifucționale, cred că am să optez pentru o tricicletă 6 în 1.

tricicleta-6-in-1-cu-scaun-rotativ-Swift-Blue

Acest model 6 în 1 mi se pare foarte practic. Are scaun rotativ, care reglează în două trepte unghiul spătarului. Ceea ce este foarte interesant este faptul că acesta crește odată cu copilul- cu vârsta sa. Tricicleta se poate se folosi până la vârsta de 5 ani. Are centuri de siguranță în 3 puncte, șezut comod și parasolar mare.

Roata liberă permite copilului să pedaleze, în timp ce părintele poate controla viteza. Tricicleta 6 în 1  este o bună alternativă la cărucior, oferind copilului multă distracție precum și confort sporit ca și într-un cărucior. Are mânere anti-alunecare pe volan, iar scaunul este reversibil și se rotește la 180 de grade….

Mi se pare o tricicletă foarte potrivită pentru copii, mai ales că poate fi folosită până la vârsta de 5 ani. Cu siguranță va fi un cadou minunat pentru băiețelul prietenei mele. Dacă și voi vă doriți o astfel de tricicletă la un preț convenabil, vă recomand să intrați pe bekid.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top