Trend him! Permite-i bărbătului de lângă tine să fie în trend oricând!

Trăim vremuri grele care ne arată că a venit timpul schimbării. A sosit timpul să renunțăm la cei care am […]

Trăim vremuri grele care ne arată că a venit timpul schimbării. A sosit timpul să renunțăm la cei care am fost, pentru a deveni acei oameni pregătiți mereu să-și ajute aproapele.

A sosit timpul să ne oprim din goana după atâtea lucruri inutile. A sosit timpul să ne îndreptăm privirea către celălalt pentru a-l observa pe cel asemeni nouă, nu diferit de noi.

A sosit timpul să ne bucurăm de lucrurile mici. E greu, foarte greu. Cum oare te poți bucura de viață când primești palme peste palme care tare dor?

Sperând, visând, făcând bucurii mici celor care contează pentru tine.

Vom trece peste. Vom trece împreună. Gândind la fel. Luptând la fel. Bucurându-ne de mici daruri făcute din inimă.

Vom ieși din casă, vom cutreiera țările, mările, văile. Până atunci îi poți șterge lacrima inimii celui de lângă tine cu un mic dar.

Trend Him! Permite-i să-și spună povestea!

Chiar și când norii prevestesc furtună, iar ploaia invizibilă revarsă peste noi suferință, îi poți face o bucurie celui de lângă tine, dăruindu-i accesorii care să-l ajute să-și spună povestea.

Toată lumea are o poveste. Permite-i ca de îndată ce răsare soarele pe strada întregii omeniri să-și spună povestea, să exprime ceea ce este.

Permite-i să fie în pas cu moda. Dăruiește-i, de exemplu, o brățară cu mărgele din pietre vulcanice, pietre Lapis Lazuli și talisman argintiu în formă de palmă.

De ce îți propun o brățară pentru bărbați?    

Fiindcă purtarea unei brățări din piatră vulcanică îl va ajuta la limpezirea gândurilor și a confuziei, la îndepărtarea influențelor spirituale negative, la deschiderea de noi orizonturi.

Pe de altă parte, Lapis Lazuli, piatra vieții, ajută persoanele care le poartă să conștietizeze experiențele prin care trec și sporește capacitatea intelectuală și creativitatea.

Cu astfel de brățară, sufletul tău pereche va putea da un plus de atitudine look-ului său. Brățara va arăta minunat atât cu ținute casual, cât și unele mai formale.

Și, dacă nu te deranjează faptul că cel de lângă atrage toate privirile, îi poți dărui și o brățară din piele în culori surprinzăroare.

Trend Him

Este vorba despre o brățară confecționată din piele naturală și nailon rezistent. O poate purta zilnic, pentru a da ținutei o notă șic și a sugera stilul său masculin inconfundabil.

Adu-i zâmbetul pe buze cu o brățară confecționată din materiale de înaltă calitate. Permite-i să-și spună povestea. O poveste din ce în ce mai frumoasă.

Fă o alegere înțeleaptă pentru a-l ajuta să-și definească povestea.

Fiecare persoană are o poveste pe care trebuie să și-o spună în felul său aparte.

Trend him! Challenge him să și-o spună prin intermediul unui accesoriu precum o brățară.

Fiecare poveste are un început…Aceste vremuri care ne provoacă să fim altfel, să ne spunem povestea altfel, TU și EL puteți începe să priviți lucrurile altfel. Mai plini de energie, cuprinși de dorința arzătoare de a gândi pozitiv.

Trend him! Permite-i să dea vieții un plus de farmec. Permite-i să fie altfel decât până acum.

Și dacă și tu simți că trebuie să faci o schimbare. Fii în trend cu o brățară unisex, care îți poate arăta că viața devine mai frumoasă în momentul în care îi dai un plus de farmec și lupți să o trăiești din plin alături de ceilalți care nu diferiți de tine, ci asemeni ție.

Trend him! Challenge him! Tell your story Use a bracelet!   

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top