Transeb Logistic oferă servicii de spalare klt-uri

You are currently viewing Transeb Logistic oferă servicii de spalare klt-uri

Transeb Logistic oferă servicii de spalare klt-uri

Nu trece o zi să nu cred în zicala: Omul cât trăiește învață sau mai bine zis omul cât trăiește afla clipă de clipă despre lucruri. Cred în ceea ce se spune deoarece nu trece o zi să învăț ceva sau să aflu despre lucruri noi despre habar nu aveam înainte. De exemplu, de curând am aflat despre ce sunt alea klt-uri. Am aflat că ele sunt niște navete ( blistere) speciale cu care se transportă componentele auto. Cum aflat despre ele? Am mers în vizită la o cunoștință în Sebeș și în apropiere de oraș văd pe un panou publicitar mare un anunț care mi-a atras atenția.  Nici acum nu am înțeles de ce mi-a atras atenția, probabil fiindcă nu știam ce sunt alea klt-uri.

Pe panoul publicitar scris că Transeb Logistic oferă servicii de spalare klt-uri. Curioasă din fire (sunt în zonia gemenilor, o zodie foarte curioasă), am intrat imediat pe internet să aflu mai multe despre această firma. Trebuia să mă informez asupra acestui subiect. Scriind numele firmei pe google, am dat de site-ul acestei firme și am intrat pe el. Am aflat că este o firmă care are ca obiect principal de activitate transportul internațional de mărfuri, cât și activități care are legătură cu transportul. Această firmă se ocupă și cu spălatul de klt-urilor și a ambalajelor specifice fiecărui mediu industrial. Interesant. Habar nu aveam. Dar ce nu află omul cât trăiește.

Această firmă dispune de utilizate tehnologie de ultimă generație cu ajutorul cărora spele aceste klt-uri. Dezvoltarea tehnologică a determinat această companie să caute cele mai bune soluții de curățare profesională a klt-urilor. Compania dispune de o mașină de spălat automată, care respectă toate standardele de calitate. Este o mașină modernă cu ajutorul cărora se pot spăla klt-uri, navete, ambalaje componente auto, etc. Aceasta curăță la cele mai înalte standarde. Ceea ce este însă foarte important, este faptul că dispune simultan de un uscător cu aer cald sau rece, în funcție de tipul de ambalaj curățat.

Sistemul de curățare asigurat de această firmă este ecologic. Cu ajutorul acestei mașini se pot spălate diverse ambalaje, țăvi, capace, etc. Se oferă o spălare și uscare profesională a acestor navete. De asemenea, se oferă servicii de înaltă performanță, având în vedere că această companie are 10 ani de experiență acumulată.

Așadar, dragi sebeși, dacă aveți de spălat, klt-uri, navete, țevi, etc., vă recomand să apelați la serviciile acestei firme. Veți avea parte de profesionalism prin intermediul unor servicii de cea mai bună calitate. De asemenea, trebuie să știți că vi se asigură transportul ambalajelor de la/ căre dvs. cu mijloace propii. După cum v-am spus și la începutul articolului, această firmă este una de transport. Ea dispune de camioane de transport de la 1,5 pana la 24t.

Lasă un răspuns