Casa este locul în care ne simțim cel mai bine. Casa ne permite să adunăm amintiri, să trăim momente minunate alături de cei dragi. Casa este oaza noastră de liniște. Din acest motiv, trebuie să o transformăm într-un spațiu cât mai frumos posibil.

Dacă ți-ai achiziționat o casă și îți dorești să o înfrumusețezi, iată top 5 corpuri de iluminat decorative care pot contribui cu ușurință la înfrumusețarea casei tale.

Corpuri de iluminat -Candelabre

Candelabrul provine din termenul latinesc, ” candelabrum ” , care înseamnă suport pentru lumânări. Cu alte cuvinte, indică faptul că mai demult candelabrele funcționau cu ajutorul lumânărilor.

Candelabrul este un element important din configurația unei camere, intrucat, odata montat, acesta va lumina puternic camera permițând desfășurarea activităților.

Dacă îți plac foarte mult candelabrele, trebuie să știi că trebuie să ții cont de tipul camerei când alegi aspectul, dimensiunile și puterea acestora. Poți amplasa un candelabru impunător în living, unul simplu și de dimensiune redusă în dormitor, unul pe hol (cu o dimensiune proporțională cu cea a holului), unul modern și colorat în bucătărie. Poți găsi astfel de corpuri de iluminat decorative pe eOrion.ro.

Corpuri De Iluminat

Corpuri de iluminat – Plafoniere

Dacă îți dorești să luminezi toate încăperile din casă cu ajutorul unor corpuri de iluminat fixate direct pe tavan, cea mai bună opțiune pentru tine o reprezintă plafonierele.

Aceste corpuri de iluminat decorative sunt foarte funcționale și pot contribui la decorarea cu ușurință a oricărei camere din casă. În prezent, pe piață există o gamă largă de modele, de la cele simple, clasice la modele elaborate ce respectă tendințele momentului.

Corpuri De Iluminat

Corpuri de iluminat – Aplice

Aplica reprezintă una dintre cele mai bune soluții atunci când vrei să pui în valoare anumite obiecte din cameră. De exemplu, un tablou.

De asemenea, aplica amplasată deasupra noptierei sau la capătul patului îți dă posibilitatea să citești cu ușurință o carte.

Aceste corpuri de iluminat sunt foarte practice, utile și foarte versatile. Se adaptează perfect oricărui spațiu și îl înfrumusețează.

Corpuri De Iluminat

 

Corpuri de iluminat -Pendule

Dacă îți plac corpurile de iluminat altfel, alege câteva pendule. Pendulele sunt corpuri de iluminat decorative prezăzute cu unul sau mai multe becuri, suspendate printr-un cablu flexibil sau tijă rigidă dar reglabilă, ceea ce-ți permite să reglezi înălțimea dorită.

Cu ajutorul pendulelor îți poți decora într-un mod foarte frumos casa. De exemplu, poți pune un pendul deasupra mesei. Astfel vei crea o oază de liniște și relaxare, perfectă pentru a lua cina cu cei dragi ție.

Poți pune un pendul pe teresa sau în orice alt loc al casei. Indiferent de locul în care vei plasa diverse pendule, vei reuși să-ți înfrumusețezi casa rapid și fără prea mare efort.

Corpuri De Iluminat

Corpuri de iluminat -Sporturi

Sporturile reprezintă o soluție de iluminat eficientă energetic. Și, dacă vrei să-ți înfrumusețezi casă cu ajutorul unor corpuri de iluminat care nu consumă mult, acestea sunt alegerea perfectă.

Pe de altă parte, sporturile sunt și foarte versatile. Le poți amplasa în orice loc. Astfel, le poți transforma în iluminat principal, fie le poți asocia cu alte corpuri de iluminat pentru a scoate în evidență o anumită zonă a casei ( intrare, dining room, birou etc.).

Pe site-ul amintit mai sus, veți găsi spoturi performante, cu design modern și accesibile oricărui buget. Astfel, vei avea posibilitatea să-ți alegi spoturile care îți plac fără să cheltuiești o sumă mare de bani.

Corpuri De Iluminat

Acestea sunt cele 5 corpuri de iluminat decorative către care merită să-ți îndrepți atenția dacă vrei să-ți înfrumusețezi casă. Ia în considerare achiziționarea lor întrucât nu vei regreta. Vei reuși să dai casei tale un plus de stil.

Le poți cumpăra oricând de pe eOrion.ro sunând la numărul de telefon: 0744 626201. Mult succes în decorarea casei îți doresc!

Categorii: Recomandări

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura