Sari la conținut

Top 4 sfaturi privind alegerea celei mai bune huse pentru telefon

Viața este plină de neprevăzut. Nu există certitudini, ci doar presupuneri, vise, speranțe. Cu toate acestea, printre incertitudini își face totuși simțită prezența o certitudine, aceea că telefonul joacă un rol important în viața fiecăruia dintre noi. Și, având în vedere rolul său în viața noastră, trebuie să-l protejăm cum se cuvine, adică cu huse pentru telefon.

Iată top 4 sfaturi privind alegerea celei mai bune huse pentru telefon:

  1. Ține cont de materialul din care este fabricată

Husele din policarbonat diferă destul de mult față de cele din silicon. Acestea din urmă sunt mai rezistente și protejează mai bine telefonul în cazul unei lovituri, însă sunt mult mai puțin elegante decât cele din plastic.

Pe lângă toate acestea, trebuie să ții cont că există chiar și huse metalice. Dacă îți dorești o husă care să îți protejeze smartphone-ul de șocuri puternice, cele din cauciuc sau silicon vor fi cele mai bune. Dar dacă vrei să fie subțire, cel mai bine este să optezi pentru plastic dur. În prezent, în magazinele de specialitate există diferite opțiuni foarte asemănătoare dintre care ai putea alege.

  1. Ia în considerare forma și modul în care vei folosi telefonul

Forma husei este și ea esențială atunci când vine vorba despre protejarea smartphone-ului și are foarte mult de-a face cu utilitatea acestuia.

De exemplu, există huse care protejează spatele telefonului și părțile laterale ale acestuia. Sunt foarte elegante și protejează smartphone-ul de lovituri în cazul în care acesta ia contact cu solul, dar lasă ecranul neprotejat.

Același lucru este valabil și pentru husele care acoperă părțile laterale, dar nu și secțiunea de sus sau de jos a smartphone-ului. Există huse care se extind peste părțile laterale, permițând așezarea smartphone-ului cu fața în jos, fără ca ecranul să se zgârie.

Există și huse care includ chiar și un capac și care protejează bine smartphone-ul. Ideal este să ții cont de ceea ce îți dorești de la o husă. Adică, dacă vrei să protejeze complet smartphone-ul, sau dacă pur și simplu dorești ca partea din spate a telefonului să nu se zgârie. Dar să nu crezi că toate husele sunt la fel, pentru că în realitate nu sunt așa.

  1. Reține! Producătorul husei joacă un rol important în alegere

Producătorul husei poate fi decisiv și atunci când vine vorba de calitatea acesteia. Există persoane care, la un moment dat, au constatat că o anumită husă, creată pentru a preveni apariția zgârieturilor, a zgâriat smartphone-ul.

Cumpărarea unei huse pentru telefon de la un producător de renume poate fi o soluție una, deoarece, în general, producătorii de renume țin la calitatea produselor lor. Dezavantajul acestora este că sunt mai scumpe decât restul huselor.

Pe de altă parte, multe persoane evită să cumpere produse de brand, deoarece consideră că prețul reflectă numele mărcii și designul, și nu calitatea în sine.

Cu toate acestea, există mărci precum Spigen, care produc huse la prețuri accesibile, și  de bună calitate. Din acest motiv, atunci când îți alegi husa este bine să ții cont și de producătorul ei.

4. Ține cont de culoarea husei

Alegerea culorii poate fi considerată o chestiune de gust, dar în realitate nu este. Dacă ai un smartphone cu un design grozav, sigur îți dorești husă transparentă. Cu toate acestea, nu este indicat să o alegi.

Multe persoane își cumpără huse transparente din silicon, care prin expunerea la soare se deteriorează. Se întâmplă acest lucru din cauza luminii. Și adevărul este că și cele de marcă au aceleași soartă.

Daca vrei o husă transparentă, cea mai bună alegere este nu cea din silicon, ci din plastic rigid. Și dacă găsești una potrivită pentru modelul tău de telefon și îți place, alege-o de culoare  închisă. Va rezista mult mai mult decât cea de culoare deschisă.

Huse Pentru Telefon

Acestea fiind zise, fie că vrei să-ți alegi huse telefoane iPhone, fie huse telefoane Xiaomi, îți recomand să intri pe site-ul MarketBox.ro. Aici te așteaptă o gamă variată de huse pentru telefoane,  huse pentru tablete, dar și huse și accesorii pentru Kindle.

Sărbătorile de iarnă au venit. Nu doar tu meriți un cadou frumos de sărbători, ci și telefonul tău merită. Așa că, grăbește-te! Alege husa potrivită pentru telefonul tău și protejează-l așa cum se vine. În felul acesta te vei putea bucura de el cât mai mult timp. Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura