Top 2 tratamente faciale de care mi-aș dori să mă bucur în viitorul apropiat

Top 2 Tratamente Faciale

Top 2 tratamente faciale de care mi-aș dori să mă bucur în viitorul apropiat

Se spune că frumusețea sufletească este cea mai importantă, că cea fizică este trecătoare. Că degeaba ești un om frumos fizic, dacă nu ești frumos la suflet. Mi-e greu să vorbesc despre mine, să mă caracterizez. Prefer să-i las pe ceilalți să o facă, dar cred că faptul că am prieteni, sufletul meu este frumos. Și mă bucur că oamenii au observat acest lucru.

Cu toate acestea, întotdeauna mi-am dorit să arăt bine. Nu sunt o frumusețe răpitoare, dar nici urâtă nu pot spune că sunt. Pe de altă parte, sunt conștientă că frumusețea fizică trebuie întreținută ca să se mențină. Obiceiurile mele de frumusețe sunt extrem de simple: dimineața și seara folosesc demachiant, apă tonică sau micelară și cremă hidratantă.

Visez la tratamente faciale de înfrumusețare dar niciodată nu am avut timp de ele și, de ce să nu recunosc, nici bani suficienți pentru un asemenea răsfăț. Orice plăcere costă, asta știu bine.

Ceea ce nu știam dar am aflat de curând, este că mă pot bucura în sfârșit de două tratamente faciale dorite. De astăzi începe Black Friday Silhouette. O veste grozavă! Așa că am intrat pe site-ul acestei clinici estetice care oferă tratamente minim și non-invazive, adaptate nevoii fiecărui pacient. Am vrut să aflu ce tratamente sunt la ofertă. Și am descoperit tratamente foarte interesante.

Prin urmare, trebuia să aflați și voi despre două tratamente faciale pe care mi le voi face în viitorul apropiat. Nu de alta, dar e posibil să mă întâlniți pe stradă și să nu mă recunoașteți. Glumesc, vi le spun fiindcă cine știe, poate veți profita și voi de oferta de Black Friday a acestei clinici. Eu voi profita. Sunt pregătită pentru cele mai mari reduceri din an. Iată ce tratamente faciale descoperite pe Silhouette.ro aș vrea să încerc:

Tratamente faciale non-invazive

1.   Sistemul TherMage

Top 2 Tratamente Faciale

Omul cât trăiește învață și descoperă. Eu tocmai am descoperit o terapie despre care habar nu aveam că există. Este o terapie neinvazivă care mă poate ajuta la netezirea, strângerea și conturarea pielii pentru un aspect mai tânăr. În plus, datorită ei voi scăpa de acnee, voi spune adio ridurilor, voi reduce porii măriți, îmi voi întineri și reface pielea.

Ce să zic, voi avea parte de tot ce îmi doresc fără să apelez la bisturiu, de tratamente faciale speciale. N-am nimic cu el, dar nu îmi place deloc. Îl evit cât pot de mult.

2.  Eye lifting

Că stau de dimineața până seara cu ochii în laptop sigur v-am mai spus, dar ce nu știți e că după ce termin munca pe fața mea se observă clar semnele oboselii. În plus, ochii tare mă mai ustură. Dar măcar fac ceea ce îmi place, asta este cel important.

Vestea bună este că am de gând să profit de oferta clinicii Silhouette și am să-mi fac un eye lifting, care îmi va reduce semnele oboselii și ale îmbătrânirii, prin stimularea mușchilor.

Top 2 Tramente Faciale

Toamna aceasta e tipul transformărilor frumoase, a unor tratamente faciale de top. De Black Friday mi le voi face negreșit. Nu trebuie decât să îmi fac programare și să aștept ziua cea mare. Are o frumusețe aparte perioada cu cele mai mari reduceri din an, nu-i așa? Doamnelor și domnișoarelor voi cum profitați de ea? Ce vă cumpărați? Cu ce vă înnoiți? Dați de veste, mi-ar plăcea să aflu de unde faceți voi cumpărături în această perioadă și, mai ales, ce vă cumpărați. Pe de data viitoare.

Lasă un răspuns