Targetweb.ro te ajută să-ți optimizezi blogul

Întotdeauna mi-a plăcut să comunic cu ceilalți din jurul meu, să împărtășesc cu ei tot felul de lucruri, să învăț […]

Întotdeauna mi-a plăcut să comunic cu ceilalți din jurul meu, să împărtășesc cu ei tot felul de lucruri, să învăț de la ei lucruri noi. Într-o zi însă, mi-a dat seama că nu vreau să comunic doar cu cei din jurul meu, ci și cu persoane  cu care nu mă întâlnesc zi de zi. Într-o zi mi-am făcut curaj și mi-am creat un blog. Am început să scriu, să comunic cu ceilalți într-un alt mod. Mi-a plăcut, dar nu am fost mulțumită. Vroiam ca din ce în ce mai mulți oameni să citească ceea ce scriu eu. Vreau ca blogul să fie pe prima pagină în motoarele de căutare. Însă nu știam cum să procedez. Din acest motiv, am început să mă informez.

Am aflat în scurt timp că pentru a-mi atinge scopul, blogul meu trebuie optimizat corespunzător. Fără optimizare de calitate nu există nicio șansa ca ceea ce scriu să apară pe prima pagina în motoarele de căutare. Orice site are nevoie de servicii de optimizare deoarece aceste servicii fac utilă pagina web atât pentru utilizatori, cât și pentru motoarele de căutare, deși aceastea din urmă sunt din ce în ce mai sofisticate odată cu trecerea timpului. Serviciile de Seo sunt necesare deoarece ajută motoarele de căutare să înțeleagă despre ce este vorba în fiecare pagină și dacă este sau nu utilă utilizatorilor.

Am aflat că un Seo de cea mai bună calitate îți poate aduce cel mai bun trafic. Marea majoritate a celor care intră pe motoarele de căutare se uită doar la site-urile de prima pagina. Recunosc că și eu fac parte dintre cei care nu se uită decât pe prima pagină. Dacă găsesc informația de care am nevoie bine, dacă nu, nu mai caut pe paginile următoare. Ca să nu mai zic că de multe ori mă opresc la primele cinci rezultate. Și bănuiesc că așa procedează foarte mulți dintre vizitatori. Din acest motiv, este bine ca site-ul să apara în primele cinci de pe pagină, deoarece sunt cele mai de încredere din Google.

Mi-am dorit să mă ocup chiar eu de optimizarea Seo, dar oricât m-aș fi informat despre acest subiect, tot nu aș fi reușit să îmi optimizez cum trebuie blogul și să obțin rezultatele dorite. De asemenea, am ajuns la concluzia că dacă vreau să fac lucrurile ca la carte trebuie să trec blogul pe domeniu propriu. Așa că mi-am achiziționat un domeniu și mi-am creat un site pe domeniu propriu. Apoi, pentru ca lucrurile să decurgă cum trebuie am decis să apelez la serviciile unei agenții Seo.

Pentru a-mi atinge obiectivele aveam nevoie alături de mine de niște profesioniști. Am întrebat în stânga și în dreapta, am căutat informații despre astfel de agenții pe google, și într-un final i-am descoperit pe cei de la Target Web-http://www.targetweb.ro/optimizare-seo/. Nu mi-a trebuit mult să decid să colaborez cu ei. De ce? Din următoarele motive:

  • Target Web este o agenție cu peste 10 de experiență în servicii Seo de calitate
  • Au clienți toate domeniile, de la companii mai mici sau mai mari
  • Au o echipă internă de copywriteri
  • Se află în parteneriat cu peste 700 de blogeri și jurnaliști din țară
  • Este cea mai mare agenție SEO din Transilvania și in top 3 din Romania
  • Este agenția care garantează rezultate de top în motoarele de căutare
  • Lucrează cu branduri mari și își adaptează bugetul în funcție de fiecare client

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile care m-au determinat să aleg agenția Target Web. Cu astfel de echipă, cu atâta experiență în domeniu site-ul nu putea fi pe mâini mai bune. Acum pot să mă ocup liniștită de scris, căci optimizarea nu mai este problema mea.

 

2 thoughts on “Targetweb.ro te ajută să-ți optimizezi blogul”

  1. Pingback: E bine sa apelezi la o agentie de optimizare SEO si promovare online

  2. Folosind imagini de calitate in articolele de pe blog si optimizandu-le, blogul va deveni mai aspectuos si mai usor de gasit de catre Google, incat vom primi vizitatori atat din cautarile organice asupra cuvintelor cheie cat si din cautarile de imagini, lucru care va fi apreciat atat de motoarele de cautare cat si de vizitatori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top