Astăzi încep o nouă călătorie. Viață își dorește ca eu să-mi explorez la maximum creativitatea. Și, recunosc, mie tare îmi place. Îmi place să spun povești diverse, să îmi las sufletul să-și spună oful, iar gândurile să i se transforme în cuvinte. Este fantastic glasul sufletului, sunt minunate literele care formează încet cuvinte. Abia aștept să încep o nouă călătorie, pornesc în expediția Superblog.

Presimt că va fi o călătorie de neuitat. De ce expediția Superblog? Fiindcă în această expediție ai parte de lucruri care îți schimbă perspectiva asupra vieții. Aici îți faci prieteni noi, aici câștigi premii consistente și multă experiență într-ale scrisului creativ.

Și niciodată această călătorie nu este la fel. Mereu altfel, ea îți oferă lecții de viață pe care nu ai cum să le uiți. Sunt acele lecții care ți se întipăresc în minte și în suflet, transformându-te, treptat, într-un alt om. Un om mai creativ, mai comunicativ, mai deschis către nou, capabil să facă față provocărilor din partea vieții și oamenilor ce îi ies în cale.

Nu știu ce fel de explorator voi fi, cât de învolburate vor fi valurile și de ce provocări voi avea parte, dar nu contează. Pornesc în expediția Superblog. Vreau să mă descopăr, vreau să mă cunosc, să știu ce pot și până unde pot. Vreau cu nerăbdare să călătoresc căci… „A călători, înseamnă a trăi”- Hans Christian Andersen. Să înceapă aventura! Vii și tu? Înscrie-te AICI.

Categorii: Superblog

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura