Cum să creezi spațiul de lucru perfect pentru biroul de acasă

Deși se lucrează destule ore la biroul de la serviciu și mulți ar spune că nu e atât de relevant […]

Deși se lucrează destule ore la biroul de la serviciu și mulți ar spune că nu e atât de relevant să ai amenajat un birou confortabil și acasă, se întâmplă, adesea, să lucrăm la proiecte personale sau să ne fie mai ușor să terminăm câteva task-uri de muncă acasă, așa că biroul chiar este o parte importantă din casa noastră. Iată, în continuare, câteva idei pentru amenajarea camerei în care se află biroul tău, pentru ca orice vei lucra aici să fie un proiect de succes.

Ambianța influențează orice activitate avută în încăperea respectivă

Nu degeaba există designerii de interior. Aceștia vor ști, în orice situație, ce anume trebuie să facă pentru ca fiecare locuință să fie nu doar pe placul celor care vor sta în ea, ci vor veni cu recomandări despre ce anume s-ar potrivi mai bine, cum s-ar simți aceștia cât mai confortabil în spațiul respectiv, așa că sfaturile lor sunt relevante. Se spune că cea mai mare parte din zi o petrecem la serviciu și, de aceea, toți căutăm locul de muncă ideal, unde să ne simțim “ca acasă”. Pentru cei care lucrează de acasă ori cei care au proiecte personale de realizat, avem câteva sfaturi legate de cum să arate biroul de acasă.
În primul rând, vei avea nevoie de un laptop care să meargă bine. Nu poți lucra la un proiect pe un laptop care se mișcă greu. Alege un model bun, mai ales că poți prinde reducerile din perioada următoare. Dacă ai unul deja, fă-i câteva îmbunătățiri, precum o tastatură nouă pe care o găsești la un preț bun aici sau orice simți nevoia că trebuie schimbat la el.

Biroul de acasa

Mai departe, vei avea nevoie de un birou pe care îl vei alege în funcție de celelalte culori din cameră. Cel mai bine ar fi să optezi pentru un birou cu sertare, pentru a avea unde să depozitezi documentele și tot ce ai nevoie să fie la îndemână, cât timp lucrezi la birou. Acesta va fi amplasat lângă o fereastră, pentru ca lumina naturală să te ajute să îți menții vederea sănătoasă. Fiindcă lumina naturală nu va fi acolo pentru tine întreagă zi, poți comanda benzi cu led de pe LedeL.ro ce vor da un plus design-ului interior, reprezentând, totodată, și un element decorativ. Îl vei putea plasă de-a lungul biroului, în bibliotecă sau oriunde crezi că se potrivește mai bine. LED-urile sunt alegerea perfectă, deoarece vei putea și să economisești energie electrică.
Un alt element foarte important este alegerea scaunului potrivit pentru birou. Pentru că vei petrece destul timp stând pe el, în timp, vor apărea durerile de spate. Caută în magazinele online sau offline un scaun egonomic, la un preț ok, pentru că mai ai atâtea de cumpărat și ai nevoie de buget. Nu uita că partea de sus a ecranului ar trebui să se afle la nivelul ochilor sau mai jos puțin, pentru ca privirea să cadă perpendicular pe acesta!
Un ultim sfat ține de obiectele pe care le ții pe birou. Înconjoară-te de lucruri care te ajuta să fii productiv și care să te motiveze să termini lucrul la timp. În rest, nu te culca târziu, ci ai grijă să te odihnești cât mai bine!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top