Sfaturi pentru o viață mai fericită

Fericirea este acel ceva după care tânjim toți, dar pe care ne este foarte greu de multe ori să îl […]

 sfaturi despre fericire

Fericirea este acel ceva după care tânjim toți, dar pe care ne este foarte greu de multe ori să îl definim. Ce este fericirea? Această întrebare ne frământă mult, fiindcă ne este foarte greu să găsim un răspuns. Cu toate acestea nu trebuie să încetăm nicio clipă să încercăm să îl găsim. Zi de zi ar trebui să facem tot ceea ce putem să ne bucurăm de fericire, de acel ceva așa cum îl înțelegem fiecare. Iată câteva sfaturi pentru o viață mai fericită:

1.A cere depinde ca ceilalți să-ți dea, a obține depinde de cât de mult lupți pentru ceea ce vrei.

2. Fericirea nu depinde de existența ambelor brațe și picioare, ci de cum le folosești pe cele ce ți-au rămas.

3. A plănui te face să te simți bine înainte, în timpul și după ce obții ceea ce îți propui. Visarea te face să te simți bine până când te trezești.

4. Dacă te supără fiecare prostie a fiecărui prost, îți vei petrece viața supărat/ă.

5. Dedică-ți 8 ore somnului, 8 ore muncii, 8 ore ție. Nu este imposibil,  este necesar.

6. Indiferent de cât de mult vei încerca să eviți acest lucru, tot vei îmbătrâni. Bucură-te de bătrănețe cu stil, gândește-te că de ceea ce este frumos trebuie să te bucuri încet, acceptă ceea ce urmează cât mai repede posibil.

7. Nimic nu este esențial, doar că există oameni care își fac viață mai bună, și uneori doar pentru scurt timp.

8. Lumea fără tine nu există. Singur/ă în viață și cu lumea împotriva ta nu se merită. Încearcă să găsești un echilibru între aceste două lucruri.

9. În primii 20 de ani de viață imită, copie, inspiră-te, repetă… După 20 de ani lasă totul în urmă și fii tu însuți/ însăți.

10. A-i ajuta pe cei ce au nevoie este foarte bine, dar a-i ajuta pe cei ce nu au nevoie este cel mai mai bine.

11.Hobby-urile tale te definesc mai mult decât munca.

12.Vorbește cu oameni care nu gândesc ca tine. Citește cărți despre oameni care nu gândesc ca tine. După ce faci aceste lucruri vezi dacă încă mai gândești la fel. Dacă da, nu ai pierdut nimic. Dacă te-ai schimbat, felicitări, gândeai greșit, dar acum nu.

13. Cunoaște-te bine. Dacă îți cunoști defectele și calitățile și încerci să fii persoana care vrei să fii, nimeni nu va avea nicio putere asupra ta. Indiferent de ceea ce ești sau ceea ce faci nu te feri de acest lucru, nu ascunde acest lucru, lasă lumea să știe ce faci. Atunci nimeni nu te poate răni.

14. Menține legătura cu familia ta, dar reține că nu ești legat/ă de ea pentru toată viața. Viața ta îți aparține doar ție. Cine te iubește va înțelege acest lucru.

Putem avea o viață fericită urmând aceste sfaturi? Ne ajută aceste sfaturi să găsim răspunsul la întrebarea care mereu ne frământă? Voi ce spuneți?

Sursă: glamour.es

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top