Deși rochia de mireasă este cel mai important lucru, nu ar trebui să uiți de lenjeria intimă. Da, lenjeria! Deoarece lenjeria joacă un rol esențial în cea mai importantă zi din viața ta. Trebuie să simți frumoasă și foarte confortabil în ziua cea mare.
Știu că trecem printr-o perioadă dificilă în care nunțile nu sunt permise, dar timpul trece repede. Sunt sigură că vor reveni vremurile în care ieșeam din casă fără teamă, ne întâlneam cu cei dragi fără să păstrăm distanța.
Dacă visai ca în acest an să-ți unești destinul cu alesul inimii tale, nu fi tristă. Va veni și acea zi. Important este iubirea dintre voi.
Până când se va întâmpla și ceea ce visezi, îți propun să îți alegi lenjeria intimă pentru ziua cea mare, dacă încă nu ai ales-o. În cele ce urmează îți voi da câteva sfaturi utile care sper să te ajute să faci cea mai potrivită alegere.

Alege un set de lenjerie intimă confortabil

Pentru nuntă nu este necesar să alegi un set extrem de sexy, sau nu la fel de sexy cu cel pe care îl vei purta în noaptea nunții. Lucrul important în acest caz este să fie foarte confortabil, astfel încât să nu simți că porți lenjerie intimă. Modelul ales trebuie să te facă să te simți cât mai bine.
Acest lucru elimină piesele strâmte din listă, cum ar fi corsetele care, în ciuda faptului că sunt sofisticate, îți limitează mișcările și sunt prea rigide pentru a le trece cu vederea. Astfel, încearcă să echilibrezi situația, deoarece există seturi de lenjerie intimă frumoase și confortabile care își îndeplinesc perfect funcția. De asemenea, pariază pe țesături confortabile.
Lenjeria ta trebuie să se adapteze formei corpului pentru a trece neobservată din exterior și pentru a te face să te simți frumoasă. Pentru a alege cel mai potrivit set îți recomand să explorezi magazinele online de lenjerie intimă. Alege-l pe cel care își spune delicat povestea sa de viață, povestea despre pasiunea pentru frumos, pentru transformarea unor visuri în realitate. De exemplu, un set precum cel din imaginea de mai jos.

Ține cont de designul și croiala rochiei tale când alegi lenjeria intimă

Totul contează atunci când alegi lenjerie intimă pentru nuntă. În primul rând, trebuie să alegi rochia, acea piesă în jurul căreia se rotesc restul elementelor. Sigur această problemă a fost rezolvată. Așa că este timpul să alegi lenjeria. Cel mai important este să nu se observe prin rochie și nici atunci când te miști, adică să acopere părțile corespunzătoare, dar să nu se vadă niciun detaliu al acesteia. În caz că rochia ta este din țesături ușoare și fluide, precum mătase sau șifon, va trebui să optezi pentru lenjerie care nu se observă prin rochie, precum piese de culoare nude și din țesături moi și netede, care se mulează pe corp fără să-l strângă.

Croiala este, de asemenea, foarte importantă. În cazul croilelilor mai voluminoase, cum ar fi croiala tip prințesă, tip empire, cu partea de joc a fustei foarte voluminoasă, talia poate fi mai înaltă și mai confortabilă, deoarece fusta începe înainte de talie.
Lenjeria Intimă mireasă

Cu toate acestea, în cazul altor croieli mai strâmte, unde iese în evidență, precum cea sirenă, a cărei fustă începe aproape de la genunchi, riscul este foarte mare și trebuie să ții cont de lenjeria intimă. În acest caz, se recomandă lenjerie cu talie joasă și din țesături nu foarte vizibile.
În ceea ce privește sutienele, dilema poate părea mai mare datorită tendinței de expunere a acesteia prin decolteu (față și spate), dar în realitate este mult mai ușor datorită numeroaselor posibilități disponibile.
Pentru început, există rochii care nu necesită utilizarea unui sutien datorită suportului de care deja dispune rochia, acționând ca și sutien. În continuare, dacă rochia ta nu are bretele (strapless) sau sunt foarte subțiri, și nu maschează bretelele sutienului, ai nevoie de un sutien fără bretele, un corset cu spatele jos sau sutien fără spate (aderă la forma pieptului).
Dar dacă rochia ta este mai sugestivă, cu un decolteu adânc la spate, problema este complicată, deși există o soluție: sutien de silicon autoadeziv, unul cu bretele încrucișate pe talie sau un body.
Există mirese care optează pentru un body, întrucât se pare că este cea mai confortabilă și cea mai potrivită soluție, în special în cazul celor cu sânii mari.
De asemenea, te sfătuiesc să alegi piese modelatoare, să ții cont de măsurile tale și să alegi un set diferit pentru noaptea nunții.
Există o mulțime de modele de lenjerie intimă cu o poveste minunată în spate. Descoperă-le povestea și alege din timp lenjeria intimă pentru ziua cea mare. Noroc și fericire îți doresc!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura