Ați trecut prin odiseea alegerii și cumpărării unui scaun de masă pentru copii? Ați ales scaunul din gama variată de scaune de masă de pe Puimic.ro?

Scaune De Masă

A sosit timpul pentru cel mai important lucru. Folosirea sa împreună cu bebelușul vostru. Sună ușor, nu? Ei bine, nu. În cele ce  urmează vă voi da câteva sfaturi despre cum să îl utilizați, astfel încât atât bebelușul vostru, cât și voi, să nu aveți probleme.

În prima parte a articolului vă voi spune beneficiile utilizării acestuia, deoarece mulți oameni îl cumpără fără să-i cunoască beneficiile și o fac pentru că este necesar, dar fără să știe cum să-l folosească.

Scaune de masă pentru copii. Beneficii pentru părinți

Mâini libere. Datorită scaunului înalt îi veți putea oferi mâncare mai ușor, mai ales când este terci și piure. Când copilul termină de mâncat, poate folosi masa pentru a se juca sau picta în timp ce mâncați. Acesta este un avantaj pentru ambii, dar mult mai mare pentru părinți!

Beneficii pentru bebeluși

Primul beneficiu este siguranța de care beneficiază copilul în timp ce stă pe scaun, este mult mai mare decât în ​​picioare. În plus, veți fi mai relaxați, fiindcă nu vă veți speriați de fiecare dată când se mișcă. Rețineți că, pe lângă faptul că vă permite să-l hrăniți, îi oferă și siguranță copilului.

Bebelușul poate mânca împreună cu familia.

Învață să mănânce singur, chiar dacă nu la început, pe măsură ce crește.

Va vedea regulile pe care le folosește familia la masă și le va reproduce, pe lângă faptul că va simți bine stând cu voi la masă.

Aveți grijă! Dacă nu este folosit cum trebuie, nu are doar avantaje. Deși poate nu pare, poate fi folosit într-un mod necorespunzător și poate dăuna copilului. Iată care sunt dezavantajele, astfel încât să le luați în considerare în orice moment.

Dezavantaje ale utilizării necorespunzătoare

Cel mai mare dezavantaj este utilizarea abuzivă a scaunului de masă. Ar trebui să fie folosit doar pentru a-l hrăni pe cel mic, apoi trebuie să puneți copilul înapoi în pătuțul său, astfel încât să se miște în voie, să obosească și apoi să doarmă mai bine.

Puteți așeza copilul și când faceți treabă prin casă, cum ar fi prepararea de unor alimente. Folosirea acestuia numai atunci când este necesar împiedică copilul să simtă inconfortabil. Ar trebui să fiți conștienți de semnele de disconfort și mai ales dacă acesta izbucnește în plâns fără vreun motiv.

 Ce avantaje diversele scaune de masă existente?

Există o serie de avantaje în funcție de fiecare tip de scaun:

Scaune de masă fixe. Ei tind să ocupe cel mai mic spațiu și sunt cele mai ieftini. Care e dezavantajul? Nu se adaptează la ritmul de creștere al copilului.

Pliabile. Acestea sunt cele mai bune pentru casele mici, iar șezuturile lor sunt cele mai bune pentru bebelușii al căror timp de hrănire este mai mare. Ca dezavantaj, se poate spune că sunt ceva mai scumpe și nu sunt pentru copii cu vârsta peste 3 ani.

Evolutive. Cel mai important lucru este că pot fi utilizate ca scaune normale și chiar, în multe cazuri, pntru adulți. Deși sunt oarecum incomode și nesigure dacă nu le montați corect.

Înalte. Sunt ca cele de călătorie, destul de ușoare și, prin urmare, se pot transporta fără probleme. Nu sunt bune de folosit în fiecare zi.

Convertibile. Devin scaune normale, putând fi utilizate de copiii cu vârsta de până la 6 ani.

Când ar trebui să începeți să utilizați un scaun de masă?

Este adevărat că unii experți recomandă ca acesta să fie de la 6 luni. Dar adevărul este că nu există o dată exactă. Voi ar trebui să vă dați seama când. De obicei, un bebeluș poate sta fără ajutor în jurul vârstei de 6 luni. Cel mai important lucru când îl așezați este că fixați bine hamul și nu-l lăsați niciodată sigur.

Și, deși este un lucru despre care nu puteți întreba bebelușul, sigur este un moment special. Este probabil minunat să fie la nivelul părinților, cu mâncare pe masa lor și nu întinși pe podea.

Specialiștii vă recomandă să nu abuzați de ele

Deși există multe avantaje, după cum am văzut, nu ar trebui să abuzați. Ar trebui să lăsați copilul să se târască prin casă sau să alerge în funcție de vârsta lui. Dacă dă semne că nu se simte confortabil, încercați să-l luați din scaun ca să nu creadă că l-ați pus acolo fiindcă vreți să-l pedepsiți.

Acum, că știți toate beneficiile și cum să utilizați corect scaunele de masă de pe Puimic.ro, vă doresc să le folosiți cu drag. Nu veți regreta alegerea lor. Puimic.ro este magazinul cu produse de cea mai bună calitate. Vă veți convinge pe parcurs.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura