Sărbătorile De Iarnă Vin

Sărbătorile de iarnă vin cu vreme bună și chef de vacanță  

Unde vei petrece sărbătorile de iarnă? Eu le voi petrece cu familia și câțiva prieteni. Pleci cumva în vacanță de […]

Unde vei petrece sărbătorile de iarnă? Eu le voi petrece cu familia și câțiva prieteni. Pleci cumva în vacanță de sărbători? Te invidiez, cu siguranță te vei distra de minune. E tare frumos în vacanță de sărbători, mi-aș dori și eu să plec undeva. Nu am mai fost de multă vreme de sărbători, timpul nu mi-a permis, deși inima mea a tânjit după o vacanță departe de casă.

Dacă deja ești cum gândul la vacanța de la sfârșitul anului, cred că este important să știi cum va fi vremea în această perioadă. Așa vei ști ce haine să-ți iei la tine de îndată ce vei pleca la drum. Dar nu-ți face griji! M-am informat pentru tine, am intrat pe ziarul Ziua Constanța și am aflat cum va fi vremea în decembrie în majoritatea zonelor din țară. Se pare că până la mijlocul lui lunii, va fi vreme frumoasă.

În ultima parte a lunii, vom avea parte de temperaturi normale pentru această perioadă, sunt de părere specialiștii ANM (Administraţiei Naţionale de Meteorologie). Săptămâna aceasta (28 noiembrie-5 decembrie) vom scăpa de ploi, ceea ce mi se pare foarte bine. Moș Nicolae se poate pregăti în liniște să vină la noi. Tu te poți pregăti pentru sărbătorile de iarnă.

De săptămâna viitoare, adică în perioada (5 decembrie-12 decembrie), specialiștii ANM preconizează că temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. De asemenea, va ploua puțin în regiunile nord-vestice şi la munte, iar în restul țării temperatura va fi apropiată de cea normală pentru această perioadă. La fel se va întâmpla și în săptămâna 12- 19 decembrie. În ceea ce privește precipitațiile și acestea vor fi normale pentru data din calendar.

După cum poți observa, vremea va fi în general frumoasă în decembrie, dar este bine să-ți pui haine groase în bagaj. Și nu-ți uita umbrela, este posibil să ai nevoie de ea acolo unde mergi, ca să nu-ți strici sărbătorile de iarnă.

Apropo, unde vrei să mergi în vacanță de sărbătorile de iarnă? Ai vrea să mergi la mare sau munte? Acum că ai aflat prognoza meteo, vreau să îți fac și câteva recomandări de zone unde ți-ai putea petrece sărbătorile de iarnă anul acesta.

Unde ai putea să-ți petreci sărbătorile de iarnă în România

Dacă vrei ca sărbătorile de iarnă să-ți fie unice, trebuie să mergi în Bucovina. Datinile de sărbători încep în această zonă a țării din data de 6 decembrie de Sfântul Nicolae și se termină în ianuarie de sfântul Ioan.

Cu siguranță ai aflat că Bucovina este una dintre cele mai frumoase zone ale țării când vine vorba despre sărbătorile de iarnă. Merită să o vizitezi pentru a-ți răsfăța sufletul cu frumosul de aici. Clipele petrecute aici le vei păstra în amintire pentru totdeauna. Și ceea ce vei trăi pentru câteva zile te va determina să vii și altă dată aici.

De ce te poți bucura în vacanță în Bucovina? De drumeții, de echitație, de plimbări cu sania, de escaladă pe gheață, de alpinism, de câte și mai câte. Pe de altă parte, există multe destinații dintre care poți alege. Poți face sărbătorile la Vatra Dornei, la Câmpulung Moldovenesc, la Frasin, la Gura Humorului. Îți dau și un pont.

Dacă vrei să mergi în Bucovina, alege Frasin, mai exact complexul Codrii Bucovinei. Am fost o singură dată, dar a fost suficient să-mi doresc să mai merg. Gazdele sunt foarte primitoare, locația este extraordinară, iar mâncarea este diversă și delicioasă. Crede-mă o să-ți placă, îți vei dori să revii.

Sărbătorile De Iarnă Vin
Sursă poză: roturistic.ro

Dacă vrei să mergi la mare de Revelion, hotelierii de pe litoral au oferte foarte interesante pentru toți cei care vor să-i viziteze. Nu trebuie decât să intri pe Google și să scrii revelion Marea Neagră. Vei descoperi toate informațiile de care ai nevoie.

Tot de pe internet poți afla și informații meteo Constanța detaliate despre vremea pe litoral și diferite regiuni din țară. Informează-te să-ți fie vacanța reușită! Sărbători liniștite îți doresc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top