Șampoane, îngrijirea părului și importanța sa

You are currently viewing Șampoane, îngrijirea părului și importanța sa

Șampoane, îngrijirea părului și importanța sa

Îmi place să mă joc foarte mult cu părul meu. Cred că de multe ori o coafură diferită ne poate modifica look-ul considerabil, fără să mai fie nevoie să ne schimbăm hainele.

Fac parte dintre femeile care cred că putem crea outfit-uri diferite doar schimbând coafura și accesoriile. De aceea, atunci când participăm la un eveniment, la fel de important sau mai mult decât rochia pe care o purtăm este să optăm pentru o coafură frumoasă.

Pentru asta este evident că nu putem lăsa îngrijirea părului în mâinile nimănui. Trebuie să folosim mereu produse de calitate. Dacă nu ne permitem să mergem foarte des la coafor, este important ca atunci când mergem, îngrijirea acordată podoabei noastre capilare să fie una de calitate.

Îngrijirea părului este o chestiune fundamentală, mai ales dacă avem părul lung. Atunci când apare o problemă de sănătate, părul este cel care suferă cel mai mult. Fragilitate, rupere, cădere totală sau parțială … Există multe efecte pe care bolile sau medicamentele asociate le pot avea asupra părului nostru. Dar, de asemenea, stresul are efecte negative asupra sănătății părului nostru. De aceea, este important ca, înainte de primul simptom de fragilitate, să apelăm la un expert în domeniu pentru a ne ajuta să diminuăm efectele secundare ale problemei care ne-a afectat părul.

Șampoane-sfaturi de bază pentru un păr frumos

Pe de o parte, este important produsul pe care îl folosim pentru îngrijirea părului, fie că este vorba de șampon, fie că este balsam sau mască. Alegerea fiecărui produs ar trebui făcută de comun acord cu expertul în funcție de problema care trebuie tratată, fie la coafor, fie la farmacie. Când este o problemă importantă, alegerea trebuie făcută de comun acord cu dermatologul nostru de încredere.

Există multe produse pe piață, dar nu toate au aceeași întrebuințare, așa că trebuie să avem grijă atunci când le alegem. Cel mai bine este să alegem produse de cea mai bună calitate sau recomandate de specialiști în domeniu, pentru că altfel singurul lucru pe care îl vom face este să cheltuim bani în zadar.

De exemplu, dacă avem mătreață și păr gras, putem folosi Head & Shoulders Sampon Citrus fresh. Și dacă îl și vopsim, îl putem spa cu Gliss Sampon 250 ml Colour Protect&Shine, pentru a proteja culoarea părului și a fi mereu plin de strălucire.

Șampoane

În cazul căderii drastice a părului din cauza unei probleme de sănătate, tehnica a evoluat foarte mult și permite acoperirea golurilor care provoacă chelie parțială sau lipsa de volum cu extensiile de păr deja utilizate pe scară largă. De asemenea, nu trebuie uitate perucile, care sunt o soluție perfectă la nevoie.

Unele dintre ele arată chiar mai bine decât părul natural. Dar este important să le alegem după ce ne consultăm cu un expert în domeniu

Pe de altă parte, nu trebuie uitat că există suplimente de vitamine specifice pentru îmbunătățirea stării și sănătății părului. Acestea este indicat să le alegem din farmacie, pentru a primi cele mai bune indicații privind produsul potrivit pentru noi. Este bine întotdeauna să specificăm care este problema părului nostru și dacă luăm și alte medicamente suplimentare, deoarece nu toate suplimentele nutritive sunt compatibile cu tratamentele medicale.

Și dacă, din fericire, nu avem probleme de sănătate, stres sau orice – ne putem considera persoane norocoase. Cu toate acestea, nu trebuie să încetăm să ne îngrijim părul în mod continuu pentru a-l menține întotdeauna curat, moale și lucios.

Sfaturi rapide pentru a avea un păr sănătos

Trebuie să tăiem vârfurile la fiecare două luni pentru a-l curăța, folosi măști hidratante și hrănitoare pentru a-l menține sănătos, folosi vopsea care nu arde părul, uleiurile pentru strălucire și pentru a-l proteja întotdeauna de expunerea la soare (cu un factor de protecție specific). Trebuie să evităm cât putem placa sau uscătorul de păr și, dacă este necesar, să aplicăm întotdeauna un scut termic care ajută la sigilarea cuticulelor.

Dacă urmăm aceste sfaturi, indiferent de ce se întâmplă, ne vom bucura de un păr mult mai frumos.

Dacă vrem să achiziționăm produse pentru păr, de cea mai bună calitate și la un preț avantajos, putem suna la 0770411081.

Lasă un răspuns