Remodelare corporală și cavitație

You are currently viewing Remodelare corporală și cavitație

Remodelare corporală și cavitație

Trăim într-o perioadă foarte grea din punct de vedere economic. Locurile de muncă sunt puține. Prin urmare, nu trebuie să ne surprindă faptul că foarte multe persoane iau decizia de a-și face propria afacere. Eu fac parte dintre acele persoane și nu regret că am luat o astfel de decizie.

Din acest motiv, dacă ați luat decizia de a vă crea o afacere, de exemplu, un salon de înfrumusețare, vă felicit. Cu siguranță știți că, pentru a avea succes, trebuie să oferiți clienților servicii cât mai diverse.

Dacă unul dintre serviciile la care v-ați gândit deja este remodelarea corporală, vreau să dau exemple de aparate de care ați avea nevoie. Așadar, vă puteți achiziționa un aparat un aparat vacuum, un aparat cavitație, , un aparat pentru vibromaj, un aparat de presoterapie, printre altele.

Remodelare Corporală

Le puteți achiziționa de pe acum, astfel încât până la primăvară, când femeile încep să-și supună corpul la tot felul de tratamente  pentru a arăta bine în sezonul de vară, să vă puteți deschide salonul.

De ce merită să achiziționați un aparat de cavitație, de exemplu? Deoarece cavitația are foarte multe beneficii pentru corpul nostru. Vreți să le descoperiți? Iată câteva dintre beneficiile acestei metode eficiente de remodelare corporală.

Unul dintre avantajele acestei metode este acela că are rezultate vizibile aproape de la prima sesiune. Această tehnică acționează asupra depozitelor de grăsime localizate, eliminându-le apoi prin sistemul limfatic și urină.

Cum funcționează

Este o metodă non-invazivă, deoarece nu este o intervenție chirurgicală.  O rolă inteligentă generează microbule de vid într-un mod controlat; acestea produc așa-numita cavitație, care sunt unde ultrasonice modulate în frecvențe multiple.

Aceste microbule au un efect de aspirație asupra țesutului conjunctiv, care este locul în care se găsesc grăsimile, distrugând celula grasă din interior. Adică undele generate de rolă se ciocnesc cu celulele de grăsime distrugând membrana și eliberând grăsimea.

Se realizează o ședință de cavitație de aproximativ 40 de minute în zona care trebuie tratată (fese, picioare și abdomen, de exemplu), iar apoi se aplică alte tehnici de drenaj, masaj sau presoterapie pentru a facilita eliminarea celulelor grase. Astfel, va împiedica reabsorbirea.

Înainte și după fiecare sesiune se recomandă consumul unei cantități mari de apă și ținerea unei diete hipocalorice. Nu este rău să se facă un exercițiu ușor între sesiuni (cel puțin 72 de ore între una și alta).

Remodelare corporală-Avantajele cavitației

Cavitația acționează acolo unde este nevoie, astfel încât rezultatele vor fi întotdeauna mai precise. Efectele sale sunt observate rapid, putând pierde până la 2 centimetri pe sesiune, în funcție de caz.

Principalul său avantaj este că acționează în mod localizat, adică permite modelarea numai a zonelor pe care o persoană le dorește, fără a le afecta pe celălalte, astfel încât rezultatele finale să fie mult mai precise și să fie apreciate aproape imediat. În plus, cavitația influențează circulația semnificativ, contribuie la reglarea tranzitului intestinal, la eliminarea toxinelor și crește tonusul și elasticitatea țesuturilor corpului.

Este posibilă combinarea acestei metode cu alte tipuri de proceduri, cum ar fi presoterapia, care elimină acumularea de grăsimi sub piele prin stimulare fizică sau mezoterapie pentru a distruge celulele de grăsime subcutanate.

Fiecare sesiune de cavitație durează de obicei în jur de 40 de minute, timp în care este tratată zona în care se dorește eliminarea grăsimii, iar apoi se aplică un alt tip de tehnici (drenaj, masaj, presoterapie etc.) pentru a ușura eliminarea celulelor de grăsime care au fost distruse, cu scopul de a împiedica organismul să le absoarbă din nou.

După cum puteți observa, dacă vreți să vă deschideți un salon de înfrumusețare, achiziționarea unui astfel de aparat este o idee foarte bună având în vedere că ajută atât femeile, cât și bărbații să scape de grăsimea depusă în anumite părți ale corpului.

Sunt sigură că nu veți duce lipsă de clienți dacă vă veți dota salonul cu un astfel de aparat, pe lângă cel vacuum, de vibromasaj sau presoterapie, printre altele. Mult succes în afaceri vă doresc!

PS: Pentru comenzi sunați la tel:0745 301 472

Lasă un răspuns