Remedii pentru riduri

You are currently viewing Remedii pentru riduri

Remedii pentru riduri

Odată cu trecerea anilor, liniile de expresie se intensifică iar ridurile sunt foarte vizibile pe chipul nostru. Ce se poate face pentru a încerca atenuarea problemei? Putem folosi niște remedii preparate în casă pentru riduri. Există multe remedii cu rezultate foarte bune. În acest articol vă voi vorbi despre 10 dintre aceste remedii ce hidratează și catifelează pielea, cu rezultate benefice. 

Remedii rapide și simple preparate în casă pentru riduri

Întotdeauna când căutăm remedii pentru riduri, acestea trebuie să fie rapide și din ingrediente simple de găsit și în același timp economice. Remediile despre care vă voi vorbi se prepară din astfel de ingrediente.

struguri

  • Avem nevoie de un pumn de struguri albi. Îi spălăm bine, îi tăiem în jumătate și le scoatem semințele. Masăm ușor fiecare zonă afectată de riduri  cu fiecare strugure. În jurul ochilor și în zona gurii. Masajul poate fi circular. Fața noastră trebuie să absoarbă sucul strugurelui. Nu trebuie să ne ștergem, ci să lăsăm fața să se usuce.
  • Căpșunile sunt, de asemenea, alte fructe necesare în rutina de frumusețe. Avem nevoie de o jumătate de duzină de căpșuni, pe care le sfărâmăm într-un recipient. Apoi, aplicăm piureul pe față. Lăsăm să acționeze 20 de minute, apoi îl îndepărtăm cu apă rece.

frisca

  • Frișca este un alt ingredient bun pentru riduri. Este bine ca aceasta să fie naturală. Dacă nu ne putem prepara frișcă, este bună și cea din comerț, dar trebuie să fie rece. Se aplică pe gât și în zona decolteului printr-un masaj. Se îndepărtează cu apă rece.
  • Aloe vera are multe proprietăți benefice pentru frumusețea noastră. De aceea am inclus-o în selecția de astăzi. Avem nevoie de trei linguri de gel de aloe vera și alte trei de ulei de măsline. Le amestecăm și adăugăm un gălbenuș de ou. Astfel obținem o mască care ne va hrăni și hidrata fața. Lăsăm masca să acționeze 1/2 oră. O îndepărtăm cu apă.

miere albine

  • Trei linguri pline de iaurt natural se amestecă cu două de miere și câteva picături de ulei de argan. Obținem un amestec ce se aplică atât pe față, cât și pe gât. Se lasă să acționeze 1/2 oră și se îndepărtează cu apă caldă.
  • Deși există în magazine creme foarte bune, fără îndoială, este mult mai economic să aplicăm în fiecare zi printr-un masaj simplu, ulei de avocado.
  • Acizii grași conținuți de avocado și vitaminele conținute de banană se unesc pentru a crea un nou remediu. Câte o jumătate din fiecare este suficient. Facem un piure și adăugăm un albuș de ou. Lăsăm să acționeze 1/2. Acest procedeu este bine să-l repetăm de două ori pe săptămână.

banane

Lasă un răspuns