Recomandări de apartamente în Sibiu

Cu toții ne dorim să avem propriul nostru apartament și să scăpăm în acest fel de plata chiriilor. Decât să […]

Cu toții ne dorim să avem propriul nostru apartament și să scăpăm în acest fel de plata chiriilor. Decât să plătești pentru a locui într-o casă care nu este a ta, mai bine faci un efort și îți cumperi o casa a ta. Iată pașii necesari pentru a reuși să-ți cumperi o casă:

  1. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te gândești ce fel de casă vrei. Îți dorești o casă pe pământ sau îți dorești un apartament? Să ai o casă pe pământ, plină de flori, este extraordinar, dar în același timp și complicat. Pentru ca grădina ta să arate mereu splendid trebuie să o îngrijești constant. Când trebuie să pleci în vacanță, trebuie să apelezi la vecini sau prieteni să vină să-ți ude grădina plină cu flori și de ce nu și pe cea de zarzavat. Dacă optezi însă pentru un apartament, lucrurile se simplifică destul de mult. Închizi și pleci. Lași cheia la un vecin sau prieten, dar doar pentru a-ți uda 1-2 sau de două ori pe săptămână câteva ghivece de flori, nu o întreagă grădină. Așadar, dacă nu îți plac complicațiile, alegerea ta trebuie să fie apartamentul.
  2. După ce ai decis să îți achiziționezi un apartament, trebuie să începi să prospectezi piața, să decizi câte camere vrei să aibă apartamentul tău și în ce fel de zonă să fie. De asemenea, trebuie să decizi dacă vrei un apartament nou sau nu, precum și suma pe care ai fi dispus să o plătești pentru casa ta. Este foarte important să stabilești cât ești dispus să dai pe un apartament, fiindcă astfel alegerea ta va fi puțin mai ușoară.

Cu suma deja stabilită, cu imaginea apartamentului dorit în minte, te apuci de căutat. Și în privința căutării apartamentelor există câteva variate:

  • Fie cauți la rubrica anunțuri imobiliare din ziare;
  • Fie îți întrebi prietenii, vecinii, cunoștințele despre posibile apartamente de vânzare;
  • Fie intri pe internet și scrii apartamente Sibiu (dacă ești din Sibiu). Cu siguranță vei găsi o mulțime de site-uri de anunțuri imobiliare, dar și site-ul  hermanresidence.ro.  Acesta este site-ul Ansamblului Hermann Residence. Ansamblul Hermann Residence Cireșica II este situat într-o zonă nouă, curată, cu clădiri noi și cu vedere splendidă spre munții Cindrel. Dacă îți dorești un apartament nou, la cheie, acest ansamblu este opțiunea potrivită pentru tine.

Dacă vrei să ai mereu parte de liniște și de o zonă aerisită, zona Cireșica unde este amplasat acest ansamblu rezidențial, este exact ceea ce îți dorești. În plus, dacă alegi un apartament în acest ansamblu, foarte funcțional și confortabil, ești foarte aproape de centrul orașului. Ai șansa să te bucuri de de o priveliște deosebită oferită de munții Cindrel și de un apartament a căror spații sunt orientate astfel încât să fie foarte funcționale. Dacă vrei să te bucuri de o viață confortabilă, alegi un apartament în ansamblul Hermann Residence Cireșica II.

3. Dacă frumusețea locului, prețul convenabil și funcționalitatea apartamentelor ți-au plăcut și îți dorești să îți cumperi un apartament în acest ansamblu dar nu dispui de suma necesară achiziționării lui, este indicat să mergi la bancă pentru a face un credit. Poți face un credit de nevoi personale sau îți poți lua apartamentul prin programul Prima Casa, deoarece toate apartamentele din acest ansamblu rezidențial sunt disponibile și prin acest program.

Visul tău de a avea o casă doar a ta este la câțiva pași mai aproape de îndeplinire. Așa că nu mai zăbovi. Ia legătura cu dezvoltatorul Hermann Residence, alege-ți apartamentul dorit și rezolvă problema creditului, pentru a deveni cât mai repede proprietarul unui apartament modern, cu o priveliște de vis. Bucură-te de o viață minunată în noul tău apartament!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top