Protejează-ți ecranul telefonului cu folie de protecție

Ce trece timpul!! De fapt el nu trece, el zboară. Și nu zboară oricum, ci o face cu rapiditate. Nici […]

Ce trece timpul!! De fapt el nu trece, el zboară. Și nu zboară oricum, ci o face cu rapiditate. Nici nu ai timp să te bucuri de clipa care îți este oferită, că ea îți este luată. Dar asta e viața. Nici nu știu când a trecut perioada în care stăteam cu cheia legată de gât, jucându-mă prin jurul blocului cu prietenii. Nici nu știu când a trecut perioada când mergeam la prietenele mele să aflu ce mai fac, fiindcă nu aveam cum să comunic altfel cu ele. Nu aveam posibilitatea să stau la telefon ore în șir, internet nu exista. Tehnologia încă nu ne surprinsese încă. Dar trebuie să recunosc că nu a fost o perioada urâtă. Era frumos să stai să te joci afară în loc să stai toată ziu cu telefonul, laptop-ul sau tableta în mână…

Vremurile însă s-au schimbat, timpul a zburat, noi, cei ce ne jucam cu cheia de gât, ne-am maturizat, am devenit adulți. Trăim acum într-o în care în fiecare, din păcate, este luat prin surprindere de către tehnologie din ce în ce mai mult. Nu ne gândeam noi vreodată că o să putem vorbi la telefoane fără fir, că o să ne și vedem cu cei care vorbim la telefon. Nu credeam că o să putem trimite mesaje care să ajungă imediat chiar și în cel mai îndepărtat colț al lumii. Dar tehnologia ne demonstrează clipă de clipă că se poate.

Tehnologia ne-a scos în cale smartphone-ul, acel telefon inteligent care are și aparat foto și cameră video și ecran tactil…Aș putea spune că este mai inteligent ca mulți dintre semenii noștri 🙂 – asta este însă altă poveste… Smartphone-ul este un aparat foarte folosit în prezent de către noi toți. Este ce-i drept foarte util. Este însă și foarte sensibil, se poate zgâria repede, dacă nu avem grijă de el.

Când mi-am achiziționat primul meu smartphone, un Samsung Galaxy Mini nu existau decât huse pentru telefoane, dar nu după mult timp au apărut noutăți în ceea ce privește protecția lor. Când mi-am achiziționat un nou smartphone, am aflat că pentru protecția lui, în special a ecranului care se zgârâie repede, există și folii. Foarte interesant, habar nu aveam. Mi-am zis că sunt în urmă cu tehnologia. Am căutat folie de protecție pe internet și am găsit pe Smartprotection.ro. Pe acest site am găsit o gamă variată de folii. Există folii pentru telefoane, laptop-uri, tablete și multe alte lucruri interesante.

Mi-am făcut comandă de folie, dar când am primit-o nu știam cum să o pun, așa că am căutat un tutorial pe google. Bineînțeles că am descoperit. A fost ușor să-mi instalez folia urmând pașii din tutorial.

 

Acum pot să-mi folosesc telefonul fără teama că ecranul s-ar putea zgâria. Trebuie să recunosc că sunt foarte mulțumită de folia pentru telefonul meu nou.

 

folie samsung galaxy s6 edge

 

   Folii Telefoane- Folii Samsung

Recomand oricui are nevoie de o folie de protecție pentru telefonul mobil, tabletă, laptop, să intre pe acest site. Se găsesc tot felul de astfel de folii, care se instalează foarte ușor.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top