Articole Vestimentare Șic Această primă lună de primăvara s-a dovedit a fi foarte urâtă. În loc să încep să mă bucur de soare și de căldură, mă bucur doar de zăpadă. Ne apropiem de luna aprilie și încă ninge. Tare urâtă e vremea. Nu-mi place deloc. Cu toate acestea, am avut parte și de bucurii în această lună. Mi-a sosit încă o comandă de la Femme Luxe. Îmi plac mult produsele primite. De data aceasta am optat pentru doar 2 seturi din categoria Ladies Loungewear, un pulover și un cardigan. Îmi vin perfect (nu mai trebuie să le fac cadou din cauză că îmi sunt mari). Vreți să aflați mai multe despre articolele vestimentare șic pe care le-am primit?

Navy Loungewear Tracksuit Set – Maria

Fiindcă mi-a plăcut foarte mult setul pe care l-am primit data trecută, am decis să fac comandă și de variantă pe albastru. Mă bucu că am decis să-l comand. Este foarte frumos. Este un set foarte confortabil, foarte potrivit pentru sezonul cald. Datorită lui mă voi bucura de o ținută șic și lejeră. Cu siguranță voi combina acest set cu o pereche de pantofi sport și îmi voi crea un look tare interesant. Cred că va fi perfect  pentru o zi de cumpărături. Voi ce părere aveți? Cum l-ați purta?

Articole Vestimentare Șic

Nude Zip Up Hoodie Cuffed Joggers Loungewear Set – Sibyl

Mi-am dorit foarte mult să îmi cumpăr de la Femme Luxe un set descheiat în față. Când am văzut acest set nu am stat pe gânduri și l-am și comandat. Tare mă bucur că l-am primit. Acest set format din joggeri cu manșetă și haină cu fermoar și glugă, de culoare nude este perfect pentru mine. Nu îmi mai trebuie decât o pereche de pantofi sport verzi și ținuta este gata. Ce spuneți, vă place? Dacă intrați la categoria Knitted Loungewear sau Ribbed Loungewear veți găsi multe seturi, la fel de frumoase precum acesta.

Articole Vestimentare Șic

Stone Knitted Long Cardigan – June

Îmi plac foarte mult cardiganele. V-am spus? Nu, nu cred că v-am spus. Și, fiindcă îmi plac, atunci când l-am văzut pe site, am zis că acesta trebuie să fie al meu. Și este. Stă frumos în garderoba mea și așteaptă să-l îmbrac. Sper să se încălzească vremea mai repede să-l pot purta. Acest cardigan lung tricotat este exact articolul vestimentar pe care toate femeile ar trebui să-l aibă în garderobă. Este fabricat dintr-un material moale și confortabil și mânecă lungă. Are lungimea și grosimea perfectă încât este perfect pentru orice noapte rece. Vă place acest cardigan? Mie îmi place foarte mult. Vi-l recomand cu drag.

Articole Vestimentare Șic

 Stone Oversized Split Side Knitted Jumper – Lore

Dacă vă doriți un pulover confortabil și modern, vă recomand cu drag acest pulover. Eu sunt tare încântată de alegerea făcută. Este un pulover oversize perfect pentru sezonul de iarnă/primăvară. Merită să se afle în garderoba oricărei femei. În a mea deja se află. Se poate combina cu o pereche de leggings sau blugi la care adăugați o pereche de ghete sau cizme lungi. Nu veți simți frigul astfel îmbrăcate.

Articole Vestimentare Șic

Acestea sunt cele patru produse pe care le-am primit luna aceasta de la Femme Luxe. Recunosc că sunt din ce în ce mai încântată de produsele acestei firme din Anglia. Abia aștept să fac o nouă comandă. Sunt curioasă ce produse noi am să găsesc pe site. Vă sfătuiesc și pe voi să intrați. De exemplu, dacă dați link la categoria Knitted Co-Ord veți descoperi multe seturi frumoase. Sunt seturi cu pantaloni lungi, cu pantaloni scurți, cu fustă, tricotate etc. Aș putea spune că sunt seturi pentru toate gusturile și vârstele.

Sunt foarte frumoase articolele vestimentare din categoria loungewear și, ceea ce este mai important, este faptul că sunt de bună calitate. Dacă nu erau de bună calitate nici nu aș fi continuat colaborarea cu Femme Luxe. O continui fiindcă tot ceea ce primesc de la ei îmi place. În plus, nu doar mie îmi plac produsele. Și prietenelor și cunoștințelor mele le plac. Din acest motiv, voi continua să fac noi comenzi și voi aștepta cu mare nerăbdare noi colete.

Nu ați început încă colaborarea cu Femme Luxe? Începeți-o! O să aveți numai de câștigat. Veți primi articole vestimentare în pas cu moda. Sunt sigură că vă vor fi pe plac. Spor la cumpărături vă doresc! Pe curând!

Categorii: Recomandări

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura