Pregătiți-vă pentru un viitor luminos!

Pregătiți-vă pentru un viitor luminos! Acesta este îndemnul meu pentru voi, dragi elevi ce treceți în clasa a-XII-a. Știu că […]

Pregătiți-vă pentru un viitor luminos! Acesta este îndemnul meu pentru voi, dragi elevi ce treceți în clasa a-XII-a. Știu că sunteți în vacanță și probabil nu doriți încă să auziți de cărți, dar totuși îndrăznesc să vă fac o invitație. Vă invit să intrați pe o librărie online pentru a vă achiziționa câteva cărți foarte utile vouă. Bacalaureatul este primul exact important din viața, un examen pe care trebuie să îl treceți cu brio.  Cunoașterea, după cred că știți și voi foarte bine, vă poate deschide drumul spre un viitor luminos, plin de reușite frumoase. De aceea vă îndemn să vă pregătiți intens pentru ca drumul vostru în viață să fie unul minunat.

Untitled

Cum mai aveți o lună și un pic până începeți clasa a-XII-a, vă propun să intrați în această librărie, și să vă achiziționați câteva cărți care să vă ajute în pregătirea voastră pentru bacalaureat. Sunt sigură că toate cărțile pe care iuppy.ro vi le pune la dispoziție, vă vor ajuta  foarte mult. Aici veți găsi  câteva ghiduri de pregătire pentru examen, atât pentru română, cât și pentru matematică, teste de informatică, manual de romană și de biologie, eseuri de limba și literatura română, culegere de exerciții și probleme de matemstică, teste de limba engleză, teste de limba franceză și multe alte cărți foarte utile vouă.

 Știu că în această perioadă intrați pe internet pentru a vă relaxa, pentru a comunica cu prietenii, nu pentru a vă cumpăra cărți pentru școală. Știu că încă nu vă este mintea la școală, dar trebuie să vă gândiți și la ea. Trebuie să fiți conștienți că fără educație nu veți putea realiza nimic în viața.

Educația este cheia care deschide ușa spre cunoașterea de sine, spre dezvoltarea personală, spre înțelegerea descoperirea rostului vostru în viață. Examenul  de maturitate pe care voi îl veți susține la anul, va fi primul pas spre obținerea cheii care vă va deschide cea mai importantă ușă pentru voi. Din acest motiv,  trebuie să vă pregătiți intens.

Trebuie să luați o pauză de Facebook, de exemplu, de la comunicat cu prietenii,  și trebuie să începeți să vă achiziționați cărțile necesare pentru a putea începe să studiați intens. Cu cât veți începe mai devreme să exersați la gramatică, să faceți teste de informată sau exerciții și probleme la matematică, cu atât veți fi mai bine pregătiți pentru bacalaureat.

Așadar, vă recomand să vă rugați părinții să vă ajute să  vă achiziționați cărțile care considerați că vă sunt necesare pentru examen. Sunt sigură că părinții vor fi foarte bucuroși când vor afla că voi vă doriți să investiți în educație. Ochii le vor străluci când se vor gândi la copiii lor ce datorită educație vor avea parte de un viitor mai luminos, mai plin de reușite.

De undeva dintr-un colț al țării se vor bucura și cei de la iuppy.ro, deoarece au putut să vă pună la dispoziție, tot ceea ce a fost nevoie pentru ca voi să reușiți în viață.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top