Trucuri despre cum poți arăta bine chiar dacă ești grasă

Necesitatea de a purta îmbrăcăminte XXL nu împiedică nicio femeie să se îmbrace elegant. Așadar, dacă faci parte din această categorie, nu trebuie decât să ai grijă ce porți pentru a reuși să îți creezi o ținută cu bun gust și stil. Iată câteva lucruri pe care NU ar trebui să le faci și cum poți jongla cu ele pentru a arăta incredibil.

Nici prea mari, nici prea mici

Tot ceea ce porți trebuie să aibă proporția potrivită, mai ales atunci când ești grasă. Începe cu hainele pe care le porți- nici prea strâmte, nici prea scurte.

Nu poți purta o tunică care, după tine, ascunde tot ceea ce nu-ți place la corpul tău. Efectul va fi cel invers, vei părea mai grasă decât ești, în loc să ascunzi ce nu-ți place, vei evidenția.

Nici articolele de îmbrăcăminte foarte cambrate nu te avantajează, deci este important să te concentrezi pe lucrurile care îți scot în evidență punctele forte.

Accesoriile trebuie să fie alese în concordanță cu corpul tău, astfel încât ele să atragă atenția nu tu.

Lenjerie intimă

Se știe faptul că lenjeria intimă te va face mai grasă decât ești, și acest lucru se reflectă imediat pe  hainele pe care le porți, făcându-te să arăți mai grasă decât ești cu adevărat.

Alege pantoloni modelatori din spandex ( sunt cei mai eficienți și nu îi vei simțiți) pentru ca articolele de îmbrăcăminte să se așeze mai bine pe corpul tău. Dacă cumperi o dimensiune mai mică nu va reduce centimetrii, așa că asumă-ți mărimea și ai grijă ca lenjeria intimă să-ți vină perfect.

Tipul de corp

O greșeală foarte comuna este faptul că aproape nimeni nu știe ce tip de corp are. Dacă ești grasă, de asemenea, ai un anumit tip de corp. Nu te poți îmbrăca ca și cum ai fi slabă. Trebuie să identifici forma corpului astfel încât să poți face lucrurile în mod corect. Dacă ai un bust mare trebuie să cauți bluze sau rochii care lasă să se vadă clavicula, astfel încât să pari mai slabă, nu abuza de decolteu, deoarece atunci vei părea mai mare.

Dacă partea dorsală este mare, caută pantaloni drepți, să o ascunzi și să îți alungească picioarele.

Dacă ai picioarele subțiri și șolduri mici, folosește rochii scurte (NU MINI) și care dispun de centură care să îți încadreze talia pentru a părea mai slabă.

Concentrează-te pe ceea ce îți place

Eroarea clasică este că ne dorim trupul pe care nu-l avem și căutăm să ne îmbrăcăm așa cum ne-ar plăcea să ne vedem, acesta este cel mai rău lucru pe care îl putem face. Este important să te concentrezi asupra ceea ce îți place la corpul tău și să explorezi asta. Acest lucru te va face să te simți mai încrezătoare, te va ajuta să îți dai seama dacă vrei să ascunzi ce nu-ți place și să evidențiezi ceea ce îți place. Vei vedea că, dacă procedezi astfel, te vei simți mai bine.

Culoarea

Cu siguranță nu îți place să porți negru și vrei să pari mai colorată, dar trebuie să știi că poți părea mai grasă dacă alegi articole colorate și nu le utilizezi bine.

Dacă combini niște pantaloni albaștri cu un sacou galben, vei părea mai grasă decât ești cu adevărat. Combină culorile luminoase cu tonuri neutre. Încearcă ca articolul vestimentar cel mai colorat să fie în partea mai puțin voluminoasă a corpului sau în cea pe dorești să o scoți în evidență, astfel încât contrastul cu neutrul să îți subțieze vizual corpul.

Imprimeuri cât mai discrete

Dacă îți plac foarte mult articolele cu imprimeuri le poți utiliza. Nu le alege pe cele foarte colorate sau cu impremeuri foarte mari. Caută, de exemplu, bluze cu buline, cu flori sau elemente grafice discrete, preferabil numai în două nuanțe. În prezent, în mediul online găsești o gamă variată de bluze elegante de seară xxl, de exemplu.

Dacă optezi pentru o bluză fără mâneci, este bine să fie largă, iar în partea de jos alege ceva strâns pe corp. În prezent, ca să cumperi bluze elegante de damă nici nu trebuie să ieși din casă, în magazinele online găsești tot ce vrei.

Grasă

Ceea ce cumperi trebuie să folosești ACUM!

Este un lucru obișnuit să cumperi un articol cu patru mărimi mai mic, deoarece luni începi dieta, dar asta nu se întâmplă niciodată! Cumpără mai bine ceea ce vezi acum pe Neer.ro și încearcă să creezi o ținută cât mai inovatoare și mai cool posibil. Alege întotdeauna lucrurile care te avantajează și care te fac să te simți bine în pielea ta când le porți.

Spor la cumpărături!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top