Pe Eduvolt.ro se găsesc materiale didactice

You are currently viewing Pe Eduvolt.ro se găsesc materiale didactice

Pe Eduvolt.ro se găsesc materiale didactice

Nelson Mandela consideră că educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea. Aș putea spune că educația este arma magică cu ajutorul căreia ne schimbăm în primul rând pe noi înșine. Însă nu ne putem schimba decât în momentul în care suntem pregătiți. Și bineînțeles, în momentul în care ni se întinde o mână. Acea mână întinsă este a celor ce poartă numele frumos de dascăli. Dascălii sunt cei care în fiecare clipă ne indică clipă de clipă drumul spre reușită .

Dascălii sunt cei care învățându-ne ne ajută să devenim mai bogați, fără ca ei să devină mai săraci. Datorită lor ne îmbogățim spiritual, cultural. Bogăția pe care ei ne pun la dispoziție prin intermediul educației, ne ajută să devenim mai puternici, mai stăpâni pe noi înșine. Datorită educației suntem pregătiți să ne luptăm cu viața și să trecem peste piedicile care ea ni le pune. Educația ne ajută să privim lumea cu alți ochi și să conștietizăm că fără ea am fi niște ignoranți, ce nu ar putea aprecia cu adevărat adevărata valoare a vieții, a lumii, a semenilor lor.

Pentru a ajunge la ea avem însă un drum lung de parcurs. Nu este unul ușor, ci dimpotrivă, chiar anevoios, dar în final este unul plin de satisfacții. Pe acest drum pornim de mici, de la clasele primare alături de învățătorii noștri. Ei inițiază în tainele cititului și ale scrisului. Cu ajutorul lor învățăm să transformăm literele în cuvinte, să scotim. Treptat începem să înțeleg altfel lumea. E fascinant să descoperim în fiecare zi noi lucruri din cărțile pe care dascălii noștri ni le pun la dispoziție.

Și uite așa timpul zboară, încetăm să mai fim copii și ne transformăm în adulți ce privesc în urmă pe drumul educației, și conștientizează cât de multe multe au învățat de-a lungul timpului și ce rol important au avut dascălii în înaintarea pe acest drum. Nu trebuie însă negată nici importanța pe care au cărțile în drumul spre educație. Cărțile și dascălii își unesc zilnic forțele, pentru a ajuta oamenii să înainte pe drumul spre educație. Fără cărți dascălii nu ne-ar putea ajuta la fel de mult. De altfel, cărțile sunt cele care i-au ajutat și ei să ajungă acolo unde și-au dorit. Acum ei ne deschid cărțile, pentru a ne ajuta să ajungem acolo unde ne dorim.

Aceste cărți sau materiale didactice sunt puse la dispoziție de cei care înțeleg rolul educației în viața fiecăruia dintre noi. Magazinul online Eduvolt, face parte din magazinele care pun la dispoziția cadrelor didactice (dascălilor) materiale didactice menite să ne ajute pe noi să mergem frumos pe drumul spre educație. Acest magazin online este sursa educațională a tuturor celor care vor să se schimbe în primul rând pe ei, apoi ceilalți. Cadrele didactice vor găsi diverse materiale didactice foarte utile în predare.

logo eduvolt

Așadar, dragi dascăli ce căutați materiale didactice, vă spun pe această cale că, în acest magazin online că caărți de matematică, fizică, chimie, biologie, istorie, geografie, etc. Intrați în acest magazin și alegeți-vă instrumentele educaționale de care aveți nevoie pentru a-i îndruma pe copii pe drumul spre educație.

Lasă un răspuns