Odorizantele cu bețișoare – trucuri pentru o atmosferă ZEN în propria casă

You are currently viewing Odorizantele cu bețișoare – trucuri pentru o atmosferă ZEN în propria casă

Odorizantele cu bețișoare – trucuri pentru o atmosferă ZEN în propria casă

 

Pentru că în ultima perioadă stăm mai mult în casă, este foarte important ca atmosfera resimțită să fie una plăcută pentru toți membrii familiei. Parfumul pe care îl resimțim în încăperile în care ne petrecem timpul, are capacitatea de a ne influența pozitiv sau negativ modul în care gândim și ne simțim, cât și productivitatea pe care o avem. De aceea, este foarte important să fim atenți la acest aspect înainte de a achiziționa un odorizant de cameră. Pentru că pe piață există atât de multe variante, astăzi ne-am oprit la odorizantele cu bețișoare pentru a vedea cum le utilizăm corect pentru a obține încăperi parfumate așa cum ne dorim.

Odorizantele de cameră tip bețișoare parfumate sunt cea mai în vogă tendință în materie de parfumare a încăperilor. De ce? Pentru că au un design atractiv, sunt ușor de utilizat și cantitatea de parfum distribuită poate fi dozată prin intermediul numărului de bețișoare pe care alegem să le introducem în recipientul cu parfum. Acestea au capacitatea de a absorbi parfumul și a se impregna suficient cât să aibă posibilitatea de răspândire a acestuia în întreaga încăpere/locuință.

Care sunt avantajele odorizantelor cu bețișoare?

Un avantaj major al odorizantelor cu bețișoare este acela că aroma se poate doza prin intermediul numărului de bețișoare pe care alegem să le introducem în recipient. Un alt avantaj, este acela că din punct de vedere estetic, acestea reprezintă un accesoriu ce oferă un aspect vizual plăcut pentru orice încăpere.

Spre deosebire de lumânări, bețișoarele parfumate în sticlă nu au flacără și nu necesită căldură. Ele dispersează mirosul în aer în mod natural și în acest fel se înlătură riscul provocării unui incendiu. Acest lucru face ca utilizarea acestei modalități de parfumare să fie sigură pentru orice spațiu este destinat: casă, birou, sală de conferință, camere de hotel sau de spa.

 

Odorizantele cu Bețișoare

 

 

 

 

 

 

Când trebuie să înlocuim dispozitivul?

Un alt avantaj al acestei modalități de parfumare a încăperilor este acela că odată ce parfumul s-a epuizat din recipient, bețișoarele continuă să împrăștie aroma cu care s-au impregnat pe parcursul timpului. Odată ce acestea ajung la saturație, ele trebuiesc înlocuite pentru că pe parcursul timpului au acumulat lichidul existent în recipient și nu mai au aceeași capacitatea de absorbție ca la început. Le înlocuim în momentul în care nu mai simțim niciun parfum.

Dacă totuși sticluța cu parfum încă mai are lichid, însă parfumul nu mai este sesizabil, trebuie să procedați în următorul mod: întoarceți bețișoarele în flacon, expunând capetele „umede” la aer. Această simplă repoziționare va ajuta la începerea procesului de difuzie.

Însă, uneori bețișoarele pot fi complet saturate de parfum și nu mai au capacitatea de absorbție. Așadar, dacă mai există aromă în recipient, este de preferat să se înlocuiască bețișoarele pentru a obține efectul de parfum intens pe care vi-l doriți.

Cum reglăm intensitatea parfumului?

În funcție de intensitatea pe care o preferăm, adăugăm bețișoare în sticluța de parfum. Automat, mai multe bețișoare înseamnă mai mult parfum difuzat. De obicei, într-o sticlă se pun într 6 și 10 bețișoare.

În același timp, pentru iubitorii parfumului intens, se recomandă ca acest odorizant cu bețișoare să fie poziționat într-un loc unde fluxul de aer este unul ridicat: lângă o aerisire sau o fereastră. În acest mod reușim să răspândim mai rapid aroma în întreaga camera. Însă, trebuie privit acest lucru și prin prisma faptului că astfel durata de viață a odorizantului se va micșora datorită capacității de dispensare rapidă parfumului conținut de sticluță.

Pe partea cealaltă, pentru persoanele care doresc să simtă discret parfumul in interiorul camerei, este indicat să se folosească 2 – 3 bețișoare maxim. Cu cât mai puține bețișoare sunt în sticlă, cu atât parfumul se va evapora mai lent în cameră și va fi mai puțin puternic. De asemenea, formula este concepută pentru ca parfumul să fie unul optim, nu este indicat să se adauge apă sau alte substanțe pentru a se încerca diminuarea intensității parfumului.

Care sunt aromele dintre care putem alege?

Pe piață există o multitudine de branduri care comercializează acest tip de odorizant pentru ambient. Însă, la Casa Parfumurilor am descoperit cea mai mare diversitate de parfum pe care o pot avea acest tip de odorizante cu bețișoare. Am rămas surprinsă când am văzut că printre arome se numără și mirosurile asemănătoare parfumurilor mele preferate.

În plus, am aflat că eticheta acestora se poate personaliza astfel încât pot fi veritabile cadouri pentru cei dragi. Odorizantele cu bețișoare le puteți achiziționa online de pe site-ul: https://www.fre-pro.ro/ din secțiunea AMBIENT – Parfum Odorizant cu bețisoare.

 

Lasă un răspuns