Ocupă-te de inventar cu soluțiile software de la Idmag.ro

You are currently viewing Ocupă-te de inventar cu soluțiile software de la Idmag.ro

Ocupă-te de inventar cu soluțiile software de la Idmag.ro

Prietenul la nevoie se duce, zic. Încă o dată m-am convins de acest lucru, atunci când am mers în vizită la prietena. Nu o mai văzusem de foarte mult mult timp, și fiindcă tocmai își deschisese o mică afacere, un boutique chic cu articole vestimentare vintage și accesorii de tot felul. Cum eu sunt înnebunită după accesorii și hainele vintage, trebuia să merg să-mi vizitez prietena. Am așteptat cu nerăbdare să plec. Știam că în magazinul prietenei mele aveam să mă relaxez și să uit puțin de stresul cotidian.

Mi-am făcut bagajele, m-am urcat în mașină și în câteva ore am fost la București, la prietena mea. Vorbind cu ea pe drum, și știind că este la boutique, am mers direct acolo. Când am ajuns la magazin, nu mi-a venit să cred ce reușise prietena mea să facă. Magazinul era de-a dreptul fermecător. Când am intrat în el am avut senzația că m-am întors în timp, prin anii 20-30. Într-un colț al încăperii, pe un scrin, se afla un gramofon ce cânta o melodie atât de liniștitoare. Pe rafturi vechi erau așezate fel de fel de coliere, brățări, cercei, inele vintage…rochii, fuste, bluze simple sau cu imprimeu, cu croială ce aminteau de acele vremuri. Mi-a plăcut enorm ceea ce am văzut.

M-am bucurat mult pentru prietena mea. Merita un astfel de magazin. Știam că pentru ea acesta era un vis împlinit. Speram să aibă succes. Mă uitam la ea și vedeam în ea speranța și dorința de a reuși. Însă am văzut și o anumită neliniște. Am întrebat-o ce se întâmplă, ți mi-a zis că totul merge, dar cnd vine perioada de inventar o apucă groaza. Se săturase să stea cu pixul și hârtia în mână, atunci când face inventarul. Așa îi era foarte greu. Vroia să găsească o soluție rapidă.

Eram uimită că nu găsise încă o astfel de soluție, la cât de avansată este tehnologia acum. Așa că, am căutat eu pentru ea. Google-ul m-a ajutat să găsesc Idmag.ro, magazinul online cu soluții software.

.

/0/”>datacard id soft

Am intrat pe site și am descoperit SmartID. Inventory, o aplicație mobilă pentru inventariere. Este o soluție simplă de inventariere, exact ce își dorea prietena mea. Această aplicație crește exactitatea și eficiența procesului de inventariere. De asemenea, conține și un cititor de cod de bare, foarte util. Imediat am informat-o pe prietena mea despre ceea ce descoperisem, iar ea acerut o ofertă. A sunată de cei de la magazin, a achiziționat aplicația, care de atunci îi este de mare ajutor.

IDmag.ro, de asemenea, ajută medicina să fie mai aproape de pacienți, oferind  clienților cititoare de carduri, de cea mai bună calitate.  Toți cei care aveți nevoie de soluții software simple și de calitate, imprimante etichete, terminale mobile etc., vă recomand să vizitați acest magazin.

Lasă un răspuns