O vacanță de vis cu Colibri Tour

You are currently viewing O vacanță de vis cu Colibri Tour

O vacanță de vis cu Colibri Tour

După un an de muncă, o vacanță de vis este tot ce ne-am dori. Întotdeauna mi-au plăcut călătoriile. Călătoriile mă binedispun, îmi dau o poftă de viață nebună. Din păcate, de multe ori am fost nevoită să amân vacanța de vis pe care mi-am dorit-o. Cum arată vacanța de vis?  Splendid scăldată de soare, pe o insulă numită Tenerife, pe care mi-am dorit de mult timp să ajung.

Se spune că, dacă îți dorești ceva foarte mult, ai parte de acel lucru. Ei bine, mi-am dorit, așa că peștișorul de aur mi-a îndeplinit dorința. Am muncit, iar el m-a răsplătit cu bani suficienți pentru a merge în vacanța mult dorită. Voiam să merg în Tenerife. Văzusem pe internet imagini cu această insulă și tare mi-a plăcut.

Așa că, am început să aflu mai multe informații despre ea. Și am descoperit că e o insulă aflată la 300 de km de Africa și la 1000 de km de Peninsula Iberică. Este de origine vulcanică și este cea mai mare insulă din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic. Această insulă a prins contur pe fundul oceanului, acum 3,5 milioane ani în urmă. Aparține Spaniei și are o lungime de 80 de km, lățime de 50 km și o suprafață de 2.034,38 km².

Numită și „Insula Primăverii Veșnice”, deoarece temperatura nu scade niciodată sub 20 de grade, dar nici nu depășesc 30, Tenerife este un loc idilic pentru vacanță. În centrul insulei este află cel mai înalt masiv muntos, El Teide, cu o înălțime de  3.718 m. În zilele scăldate de soare, priveliștea este uimitoare. Este un paradis pentru toți cei cărora le place să se lase mângâiați de razele soarelui. Mie îmi place, mai ales dacă prin preajmă există și un loc în care mă pot răcori.

Așadar, de cum am descoperit cât este de minunată această insulă, mi-am dorit numaidecât să merg în vacanță acolo. Și am muncit din greu pentru a-mi vedea visul cu ochii. Cu banii pregătiți…nu mi-a mai rămas decât să caut cele mai bune oferte in Tenerife.

Am intrat pe Google, am scris cuvintele magice și de îndată mi-a apărut site-ul agenției, care prima dată mi-a atras atenția datorită numele frumos pe care îl are. Aceasta se numește Colibri Tour. Ea mi-a adus aminte de pasărea de Colibri, pasărea carare zboară extrem de rapid, așa precum mie rapid îmi zboară gândul la mult visata vacanță în Tenerife.

Vacanță de Vis Tenerife

Cu gândul la plajă, la soare, la ocean, am intrat pe site-ul acestei agenții să văd ce oferte are. Ofertele acestei agenții sunt multe și foarte diverse. Ai de unde alege. Pentru Tenerife, de exemplu, există oferte la hoteluri de 2, 3, 4 și 5 stele. Mi-aș fi dorit să aleg o locație de 5 stele, însă m-am mulțumit și cu una de 3. După o analiză îndelungată am ales Park Club Europe.

Am ales acest hotel deoarece esre în centrul stațiunii și foarte aproape de aeroport (15 min). În plus, este printre puținele hoteluri  all inclusive din Tenerife. Datorită facilităților îți dă șansa să te distrezi și să te relaxezi. Pe site-ul agenției am găsit foarte multe informații utile despre hotel.

Și dotările sunt foarte interesante. Hotelul este dotat cu 2 corpuri și  241 de camere , distribuite pe 3 etaje. Există standard room și family rooam. Toate camerele au baie proprie, living, balcon ori terasă, tv, telefon etc. În camere există toate condițiile să te bucuri de un sejur de vis.

Hotelul dispune și de alte facilități care te determină să îl alegi. Are 3 restaurante, 2 baruri, discoteca, ecran mare, Internet Wi-Fi (în lobby, gratuit), 2 piscine exterioare, sauna, baie turceasca, centru fitness, ping pong, volei, aerobic și multe alte lucruri interesante. Unele dintre facilități sunt contra cost, dar merită să profiți de ele, că doar e vacanță.

Nici pe copii nu i-au uitat reprezentanții hotelului. Lor le sunt rezervate două secțiuni în piscine, loc de joacă, baby cot, scaune pentru copii în restaurant, club pentru copii (4-12 ani) și (13 – 17 ani). Cine are nevoie de bonă, contra cost, li se asigură.

Cei care ajung aici pot merge la plaja publică de nisip (Playa de las Vistas). Soare, ocean, briză, dar și umbrele și sezlonguri contra cost. Masa fiind all inclusive, îți încânți papilele gustative cu tot ce vrei.

Tenerife este, din punctul meu de vedere, locul perfect pentru o vacanță de vis, iar Colibri Tour este partenerul ideal, care poate fi contactat la office@colibritour.ro.

Lasă un răspuns