O părere sinceră despre o experiență plăcută

Într-o zi, acum mai bine de 4 ani, mi-am făcut blog. Am mărturisit acest lucru în nenumărate rânduri, dar de […]

Într-o zi, acum mai bine de 4 ani, mi-am făcut blog. Am mărturisit acest lucru în nenumărate rânduri, dar de fiecare dată fac acest lucru cu drag. De ce? Fiindcă blogging mi-a schimbat viața, m-a ajutat să mă redescopăr. În plus, mi-a dat șansa să fac un lucru pe care nu l-am crezut posibil. Este vorba despre șansa de a câștiga bani.

Când m-am decis să-mi fac blog nu m-am gândit nici măcar o clipă că voi câștiga bani prin intermediul articolelor scrise. Dar tocmai acest lucru s-a întâmplat. Nici nu îmi mai amintesc când am câștigat primii bani din blogging, dar îmi amintesc cum într-o zi am aflat din întâmplare de existența lui, a site-ului Advertoriale.eu.

Curioasă din fire, am intrat pe acest site să văd despre ce este vorba. Așa am descoperit că acest site dă posibilitatea tuturor bloggerilor să-și monetizeze blogurile. Mi s-a părut o idee foarte interesantă. Așa că, imediat mi-am făcut și am început să câștig bani făcând ce-mi place.

Vă mărturisesc că este extraordinar să poți face ce-ți place și să câștigi și bani. Au trecut de atunci mai bine de 3 ani și jumătate, timp în care experiența mea cu echipa Advertoriale.eu a fost una foarte plăcută.

logo advertoriale

Datorită joburilor postate pe acest site, am avut ocazia să scriu articole pe teme extrem de diverse și să-mi îmbogățesc cunoștințele, în urma documentării făcute. Scriind tot felul de articole, am evoluat constant și mi-am îmbunătățit stilul de scris. Aș putea spune că am evoluat odată cu acest site creat de oameni care au avut o idee fantastică, aceea de a da bloggerilor oportunitatea de a face bani din pasiunea lor pentru scris.

Timpul a zburat, nici nu știu când, articole am tot scris, nici nu știu câte, site-ul și-a schimbat aspectul…într-o zi…pe neașteptate… Poartă o nouă haină…dar în spatele hainei noi…a rămas același site care este alături de bloggeri și le oferă job-uri periodic.

În toți acești ani experiența cu acest site a fost una extrem de plăcută. Nu au existat niciodată probleme, ceea ce mi se pare un lucru extraordinar. Dacă am avut nelămuriri, am cerut ajutor și mi s-a acordat. Am scris și am fost plătită. Ceea ce aș recomanda echipei acestui site este să adauge în fiecare săptămână noi joburi bine plătite. Cred că acest lucru i-ar bucura pe toți cei care au cont pe site și scriu.

Cu cât joburile sunt mai bune și mai bine plătite, cu atât bloggerii vor fi mai interesați să-și facă cont pe site. Și dacă tot am vorbit de experiența foarte plăcută cu acest site, aș vrea să spun tuturor celor care încă nu au cont, că ar fi bine să-și facă site pe domeniu propriu și să înceapă scrie. Vor vedea că o vor avea parte de o experiență la fel de plăcută.

Eu voi continua să mă bucur de tot ceea ce îmi oferă acest site și voi aștepta cu nerăbdare noi surprize din partea lui. Cu siguranță voi avea parte de suprinze foarte plăcute. Advertoriale.eu, ține-o tot așa, căci o faci bine.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top