O femeie pasionată de shopping

Sunt femeie pasionată de shopping. Dar oare care femeie nu este pasionată de shopping? Îmi vine greu să cred că […]

Sunt femeie pasionată de shopping. Dar oare care femeie nu este pasionată de shopping? Îmi vine greu să cred că există vreo femeie căreia să nu îi placă shopping-ul. În fine…astă este un alt subiect. Astăzi vreau să vă povestesc despre pasiunea pentru shopping, pe care am moștenit-o de la mama. Și ei îi place la nebunie să facă cumpărături.

Recunosc că această pasiune este un adevărat drog pentru noi. Nu rezistăm fără să cumpărăm ceva într-o săptămână. Și nu mă refer la lucruri care ne trebuie în casă, ci la cumpărături chic…tot felul de articole vestimentare. Adesea promitem că o să ne oprim. Că de mâine nu mai cumpărăm nimic, dar, dacă vedem ceva care ne place, ne cumpărăm. Pur și simplu nu rezistăm.

Tata este disperat. Mereu zice că o să ne dea într-o zi hainele afară din casă, dar suntem prevăzătoare. Înainte să ne scoată ele din casă, le scoatem noi. Da, da, este adevărat. La sfârșit de sezon facem selecție prin garderobă și ce nu ne mai vine, ori nu ne mai place, le dăm de pomană.

Apoi…spunem că nu ne mai trebuie alte haine. Avem suficiente încât să fim mereu la modă. Dar….vine o zi….vine o nouă veste despre un nou magazin  online. Se poate oare să nu îl vizităm? Nu se poate. Așa că, rapid deschidem laptop-ul și îl explorăm. Și ce de-a lucruri frumoase găsim. Nu ne trebuie, dar…totuși…tare bine ar sta la noi în șifonier.

Așadar, ne facem comandă, care ne ajunge rapid acasă. De aceea îmi plac mie magazinele online. Faci comandă din confortul casei și îți ajunge acasă prin curier rapid. În maxim 48 de ore primești produsele. Nu mai este nevoie să te duci la poștă după ele.

Nu mi-a plăcut niciodată să fac comandă și să-mi fie livrată prin poștă. De ce? Fiindcă că livrarea durează mai mult, iar eu trebuie să merg la poștă pentru a ridica coletul. De fiecare dată când am mers la poștă, am plecat de acolo nervoasă. Am stat la coadă și m-am lovit de lipsa de amabilitate a funcționarului. Primirea coletelor prin diverse firme de curierat m-au scăpat de pierdut timpul prin poștă.

Vine ziua mea. Toți ce apropiați mie sunt deja în alertă. Caută cadouri care să îmi placă. Nu sunt o persoană pretențioasă, dar știind că-mi plac lucrurile chic, întotdeauna mă întreabă ce aș vrea de ziua mea.

De aceea, anul acesta mi-au dat bani în avans și m-au rugat să-mi cumpăr eu ce îmi doresc. Am de toate, însă trebuie totuși să cumpăr ceva. Așa că, am intrat într-un magazin online care îmi place și mi-am ales de acolo un trening și o pereche de colanți. Am făcut comandă și am așteptat să primesc produsele prin Xcurier.

Femeie pasionata de shopping- Xcurier

 

Ca de obicei, această firmă de curierat nu m-a dezamăgit. Mi-a adus produsul foarte rapid. Îmi place să primesc colete prin această firmă de curierat, deoarece coletele ajung mereu în timp util.

Pentru o femeie pasionată de shopping ca mine, primirea comenzii prin intermediul unei firme de curierat, care își respectă clienții, livrându-le la timp produsele, este un lucru foarte important.

De aceea, de fiecare dată când fac comandă online, mă uit întotdeauna la numele firmei de curierat. Dacă aflu că produsele sunt livrate de Xcurier, fac comandă, fără ezitare. Știu că voi primi produsele foarte rapid.

Mai este puțin până la ziua mea, dar îmi place că anul acesta mi-am primit cadoul mai devreme. Xcurier mi l-a adus rapid, într-un mod eficient, sigur și la timp.

Spuneți-mi, dragelor, și vouă vă plac cumpărăturile online? Dacă da, cumpărați tot ceea ce vă doriți, și optați pentru livrarea produselor prin Xcurier. O să primiți produsele la timp, iar acest lucru o să vă placă.

Cumpărăturile o să fie mult mai plăcute, iar așteptarea lor mult mai scurtă. Eu nu sunt o persoană foarte răbdătoare când vine vorba despre primirea produselor cumpărate, de aceea mă bucur de fiecare dată când am ocazia să primesc produsele prin această firmă.

Așadar, dragi pasionate de cumpărături, explorați această lume minunată, cumpărați, căci produselor o să ajungă la voi rapid. În plus, dacă vă doriți să trimiteți un cadou cuiva drag, cei de la Xcurier vă ajută oricând, cu plăcere.

PS: Datele sale de contact sunt: tel: 0786-860066; 0786-860068. 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top