O casă nouă vrea tâmplarie lemn stratificat

You are currently viewing O casă nouă vrea tâmplarie lemn stratificat

O casă nouă vrea tâmplarie lemn stratificat

Cât trăieşte omul speră şi visează. Speră şi visează la lucruri pe care şi le doreşte din tot sufletul. De altfel, se şi spune că speranţa moare ultima. Ea este cea care ne dă puterea necesară să ne ridicăm după ce am căzut şi să o luăm de la capăt. E atât de frumos ca, după ce ai luat-o de la capăt, visurile să ţi se îndeplinească. E atât de frumos să reuşeşti la un moment dat în viaţă să-ţi iei casa mult visată.

E-adevărat că nu mulţi oameni sunt norocoşi în această privinţă. Mulţi stau o viaţă fie în casă părinţilor, fie cu chirie. Unora însă le surâde norocul şi reuşesc să se mute în propria casă, cumpărată prin muncă proprie. Un astfel de noroc i-a surâs şi unei bune prietene. Nu mi-a venit să cred când m-a sunat şi mi-a spus că în sfârşit are casa ei. Ştiam că îşi doreşte de foarte mult timp o casă a ei. M-am bucurat foarte mult pentru ea. Curioasă din fire am şi întrebat-o imediat cum este casa visurilor ei.

-Draga mea, ce pot să-ţi spun…este micuţă, cochetă…însă are o mică problemă. Dar, având în vedere că am cumpărat-o la un preţ convenabil, am trecut iniţial peste această problemă.

– Ce problemă are?

-Tâmplăria este veche. Nu este deloc pe gustul meu. Vreau să o schimb cât mai repede, pentru a mă muta în casa nouă.

-Am înţeles. Casa nouă cred că vrea tâmplărie din lemn stratificat.

– Aşa crezi? Să-mi pun o astfel de tâmplărie în casă?

– Absolut. De aceea îţi recomand să cauţi cât mai repede un producator tamplarie lemn stratificat.

– Hmm….nu ai vrea tu să mă ajuţi să găsesc o firmă care este specializată în producţia de tâmplărie lemn stratificat? Cu siguranţă tu îmi vei găsi o firmă.

– Măi, măi, măi… văd că se ţine norocul de tine în ultima perioadă. Să ştii că am amintit de o astfel de tâmplărie fiindcă vreau să-ţi recomand o firmă care este specializată pe aşa ceva. Firma se numeşte Robimex şi este înfiinţată în urma unui proiect Phare 2004. Această firmă face tâmplărie uşi de interior şi de exterior, mobilier pentru living, pentru bucătărie, dormitor. Materialul folosit este lemnul masiv, palul melaminat sau MDF-ul vopsit. Calitatea produselor este una deosebită.

 

fereastra lemn stratificat

-Foarte fain. Şi unde au sediul? Este în Alba Iulia?

– Nu, în Sebeş. Aşadar, tot pe aproape de tine. Dacă vrei să vezi produsele te poţi uita pe site-ul firmei. Dacă îţi plac, îi poţi contacta, iar echipa vine la tine pentru a face măsurile şi pentru a-ţi oferi consultanţa necesară proiectului.

– Perfect. E bine că nu trebuie să mă deplasez eu. Văd că eşti foarte informată cu privire la această firmă. Ce îmi mai poţi spune despre produsele ei?

-Sunt informată fiindcă a trebuit să le fac o prezentare acum ceva timp. În ceea ce priveşte produsele, îţi pot spune că sunt diverse şi că sunt confecţionate din lemn triplustratificat cu izolaţie termică şi fonică ridicată. Lemnul  este materialul care respiră şi reglează nivelul umezelii din încăpere. Produsele lor din ceea ce ştiu au garanţie între 3 şi 5 ani.

–  Aşa deci… Dar cum prietenii buni îţi dau sfaturi buni, Robimex sa fie…

Lasă un răspuns