Noiembrie a venit cu noutăți de la Femme Luxe

Publicat de Irina Cristina Țenu pe

Femme Luxe mă surprinde din nou cu 3 produse interesante. Am comandat 4, dar nici de data aceasta nu le-am primit pe toate. Asta e, nu am ce face. Îmi place ce am primit. Rochia și cele două seturi sunt chiar faine. Un singur lucru mă cam deranjează la seturi, faptul că intră la apă chiar dacă nu le speli la temperatură mare. În rest, nu am nimic de comentat. Iată, așadar, ce noutăți am primit în această lună.

Stone Oversized Long Sleeve Drawstring Front Pocket Mini Hoodie Dress – Savannah

Cum am văzut pe site această rochie, am zis că trebuie neaparat să fie a mea. Mi-a plăcut mult, fiindcă e exact genul de rochie sport care îmi oferă confortul de care am nevoie. Dintotdeauna mi-au plăcut hainele confortabile, așa că de câte ori am ocazia le aleg fără ezitare. Scurtă, oversized, este exact rochia de care am nevoie pentru a ieși la o plimbare începând cu luna aprilie.  Zic aprilie, fiindcă merită purtată când începe să se încălzească afară și nu mai trebuie să porți o haină groasă peste. E genul de Going out dresses.

E adevărat, poate fi purtată și iarna cu o pereche de leggings, dar nu poate fi admirată.  În sezonul cald poate fi asortată cu o pereche de pantofi sport și cu un rucsac roșu.

Noutăți De La Femme Luxe

Sage Oversized Crew Neck Ruched Side Sweatshirt Cuffed Joggers Loungewear Set – Robin

Datorită faptul că sunt foarte comode, mă atrag din ce în ce mai mult seturile oversized. Așa că, vi le recomand fără ezitare. Setul pe care mi l-am ales poate fi purtat atât prin casă, cât și atunci când vă decideți să faci puțină mișcare. Deși perioada prin care trecem nu este ușoară deloc, trebuie să facem mișcare, fiindcă mișcarea înseamnă sănătate. Poate fi asortat cu o pereche de pantofi sport galbeni sau, de ce nu, cu o pereche de bocanci în aceeași nuanță. Galbenul mi se pare că se potrivește foarte bine cu această nuanță de verde. De asemenea, alb și gri sunt alte două alternative potrivite.

Noutăți De La Femme Luxe

Black Balloon Sleeve Open Back Oversized Sweatshirt & Joggers Loungewear Set – Giselle

Ultimul set din această comandă este, bineînțeles, tot unul oversized. Spre surprinderea mea este foarte gros, însă ceea ce nu-mi place este faptul că are decolteu la spate. Când l-am ales, nu am observat decolteul, căci dacă îl vedeam nu cred că îl mai comandam. Este destul de dificil de purtat. Dacă materialul ar fi fost subțire, l-aș fi purtat cu drag vara. Așa, nu știu cum și când am să-l port. La cât e de gros este potrivit pentru sezonul de iarnă. Cu toate acestea, decolteul destul de mare nu prea este potrivit pentru acest sezon.  Deocamdată, sunt într-o dilemă. Am să văd cum o rezolv. Oricum, sunt singură că nu îl voi putea purta vara.
Până atunci, vă recomand să intrați pe site. După cum v-am spus și cu alte ocazii, sunt foarte multe produse frumoase. De exemplu, există multe topuri interesante de genul Womens going out tops. Știu că nu sunt potrivite pentru acest sezon, dar vi le puteți lua de pe acum pentru vara viitoare.

Sau, dacă credeți că aveți de nevoie de o rochie pentru Crăciun sau Revelion, vă sfătuiesc să dați clic pe Dresses. Veți găsi multe modele frumoase de rochii. Sunt sigură că vă veți găsi rochia potrivită.

Eu abia aștept, ca de fiecare dată, să fac o nouă comandă. Comenzile online la Femme Luxe și nu numai mă binedispun întotdeauna. Cumpărăturile sunt o adevărata terapie pentru mine. Sunt tare fericită că pot face comenzi din confortul casei. Sunt extrem de comode. Și cum mie îmi plac lucrurile rapide și comode, fac multe comenzi online.

Singura problemă în legătură cu produsele pe care le comand de la Femme Luxe este că ajung foarte greu. Nu știu de ce la alte persoane din țară ajung repede și la mine atât de greu. Sper ca data viitoare să nu fiu puțin mai norocoasă. Sper că voi primi toate cele patru produse pe care le voi comanda și că îmi va ajunge coletul până la Crăciun. Chiar ar fi o minunată surpriză de Sărbători.

Până atunci însă, vă doresc spor la cumpărături. Alegeri inspirate să faceți. Toate cele bune vă urez. Pe curând, dragilor!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura