Multifleet, soluția de monitorizare gps

You are currently viewing Multifleet, soluția de monitorizare gps

Multifleet, soluția de monitorizare gps

Ești o persoana căreia îi place să fie la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău? Ești cumva reprezentantul unei firme de transport? Te ocupi de administrarea mai multor vehicule? Ai vrea să știi permanent ce se întâmplă cu flota de vehicule aflate în subordinea ta? Ei bine, te anunț că în acest caz ai nevoie de MultiFleet. Ce este MultiFleet? Este o soluție web de alertare în timp real. Cum te poate ajuta această soluție? Simplu.

Fiind o soluție de monitorizare gps te poate anunța pe tine despre ceea ce vrei să știi. Astfel, vei putea afla imediat  când a fost efectuată o livrare la un client; când șoferul unui anumit vehicul a alimentat cu combustibil; când s-a făcut vreo descărcare și unde anume a fost făcută descărcarea. Poți afla chiar și când un anumit utilaj a ieșit din perimetrul stabil, dacă șoferul a condus cu viteză prea mare sau dacă a staționat prea mult cu motorul pornit într-un anumit loc.

Ce părere ai despre această soluție? Nu-i așa că este foarte utilă pentru tine și firma pe care o reprezinți? Să știi însă că astea nu sunt toate beneficiile acestei soluții. Dacă vei implementa o astfel de soluție, vei observa că se va reduce consumul de carburant. Cum este posibil așa ceva? Foarte simplu și de data aceasta. Cu ajutorul acestei soluții vei putea verifica alimentare.

Combustibilul se scumpește pe zi ce trece. El reprezintă pentru marea majoritate a firmelor un procent important din costul pe km. MultiFeet te poate ajuta să reduceri aceste pierderi. De ce? Fiindcă se pot contoriza kilometrii făcuți în scop personal. De asemenea, poți stabili rutele optime și a traseele cele mai bune. Vei fi alertat în privința modului în care conduc șoferii. Vei putea verifica alimentările și exactitatea datelor. Astfel, te vei putea convinge dacă ele corespund cu bonurile fiscale de la benzinării. Nivelul de carburant din rezervor nu va scădea brusc. Vei avea control total asupra vehiculelor și a mersului lor. Astfel, îți va fi mult mai ușor să administrezi flota de vehicule.

Ce spui, te-am convins? Vei apela la această soluție care îți poate ușura munca? Încă nu ești convins pe deplin? Ce zici dacă îți spun că datorită acestei soluții poți face o analiză detaliată a cheltuielilor? Bănuiesc că acest lucru ți-a atras complet atenția. De aceea trebuie să știi prin această aplicație cheltuielile pot fi evidențiate atât global, cât și pe fiecare vehicul în parte. În urma unei analize simple, îți poți da seama ce tip de vehicul (economic vorbind) este mai potrivit pentru firma pe care o reprezinți.

 După cum poți observa,  aplicația MultiFleet îți este extrem de utilă, de aceea cred că trebuie să o implimentezi cât mai repede.

Iată datele de contact, pentru a afla mai multe informații despre ea: suport@auto3p.com.ro

multifleet aplicatie

Lasă un răspuns