5 lucruri pe care ar trebui să le dețină orice ROCKER

You are currently viewing 5 lucruri pe care ar trebui să le dețină orice ROCKER
AC/DC, Brian Johnson & Angus Young (right), Groenoordhallen, Leiden, 6-4-1991, Foto Rob Verhorst

5 lucruri pe care ar trebui să le dețină orice ROCKER

Rock-ul a reprezentat dintotdeauna un subiect controversat, din cauza agresivității pe care o manifestă atât muzica rock, cât și curentul în sine. Deși opiniile societății în ceea ce privește rockerii au variat între neînțelegere și ură o perioadă lungă de timp, odată cu trecerea anilor, reprezentanții acestei culturi au devenit din ce în ce mai apreciați.

Fie că ești un fan al acestui gen muzical, fie că îți dorești să devii un rocker în adevăratul sens al cuvântului, trebuie să cunoști care sunt calitățile și lucrurile pe care le deține orice persoană dedicată acestui curent.

Rocker
AC/DC, Brian Johnson & Angus Young (right), Groenoordhallen, Leiden, 6-4-1991, Foto Rob Verhorst

Cele 5 lucruri care nu ar trebui să îți lipsească pentru a fi un rocker adevărat:

  1. Chitară electrică
    Atunci când spunem rock ne referim, implicit, la instrumentele muzicale specifice. Chitara electrică este reprezentativă pentru acest gen muzical, așa că nu te poți lipsi de ea. Pe lângă faptul că îți poți achiziționa o chitara electrica de pe soundcreation.ro, poți, de asemenea, să urmezi cursuri care să te ajute să o și folosești. Cu siguranță, acest instrument te va determină să aprofundezi muzică rock, în special stilul metal.

2. Cultură muzicală
De la rock alternativ, până la death metal și punk rock, un adept al acestui curent, trebuie să cunoască toate subgenurile muzicale. În mod evident, nu poți susține că ești un rocker, dacă nu înțelegi fiecare dintre aceste stiluri. Mai mult decât atât, pentru a te încadra cu succes în acest fenomen, trebuie să ai o cultură muzicală dezvoltată, adică, să cunoști toate trupele simbol ale acestui tip de muzică.

3. Stilul vestimentar
Primul lucru la care ne gândim atunci când vine vorba despre acest subiect este, fără îndoială, îmbrăcămintea neagră. Pe lângă tricourile cu trupele preferate și bocancii din piele, orice rocker trebuie să dețină o pereche de blugi care să se potrivească perfect atât cu celelalte piese vestimetare, cât și cu accesoriile cu ținte sau cu lanțuri. În acest sens, afla aici care sunt ultimele tendințe în materie de blugi pentru bărbați și să îi achiziționezi pe cei care îți plac cel mai mult. În plus, pentru a te asigura că stilul tău vestimentar este, într-adevăr, unul de rocker, vei avea nevoie și de o geacă din piele.

4. Accesoriile
Înainte de orice, trebuie să porți cât mai multe accesorii în aceeași ținută. Medalioanele cu cranii și brățările cu ținte sunt bijuteriile clasice, pe care orice rocker le are în garderoba lui. Însă, poți purta și brățări din piele împletite, curele din lanțuri sau brelocuri cu motoare, cruci etc.

 

5. Părul lung
Un alt lucru esențial pentru un rocker autentic este părul lung. Acesta nu este necesar doar pentru a completa stilul vestimentar, ci pentru celebrele mișcări headbang, air guitar și pogo. De altfel, pentru a fi acceptat de comunitatea rockerilor, este necesar să participi, în mod activ, la concertele celor mai tari trupe din această industrie. Astfel, vei avea ocazia să îți exersezi mișcările, dar și să cunoști oameni noi, care te vor învăța mai multe despre această cultură.

 

Lasă un răspuns