3 lucruri indispensabile pentru o viitoare mireasă

You are currently viewing 3 lucruri indispensabile pentru o viitoare mireasă

3 lucruri indispensabile pentru o viitoare mireasă

Ai spus “da”, iar acum aștepți cu nerăbdare acea zi specială. Deși toată lumea vede partea frumoasă și strălucitoare a unei nunți, cele mai implicate persoane – mireasă și mirele – au parte de multiple încercări greu de imaginat. Nu este ușor să fii în centrul atenției, căci trebuie să arăți și să te simți impecabil. Invitații așteaptă cu entuziasm momentul în care vor vedea mireasa, așa că toți ochii vor fi ațintiți asupra ta. Deși acest lucru îți poate crea emoții sau o stare de tensiune, nu ai de ce să îți faci griji, dacă te pregătești din timp.

Iată 3 lucruri pe care nu le poți neglija!

1. Elementul de bază: rochia de mireasă

Mireasă

Cât de greu poate fi să alegi o rochie? Trebuie să fie albă, să aibă o lungime adecvată și să fie măsură potrivită. Pare ceva evident, însă alegerea corectă a rochiei de mireasă nu este ceva ce se face în câteva zile. Trebuie să ții cont de formă corpului tău, pentru a alege o rochie care să te avantajeze și să îți evidențieze toate atuurile. De asemenea, rochiile simple și albe nu mai sunt de mult timp singură variantă disponibilă. Poți opta pentru o rochie albă cu diverse detalii și modele sau chiar pentru o rochie într-o nuanța pastelată. Așadar, rezervă-ți suficient timp pentru a încerca mai multe tipuri de rochii. Astfel, nu vei face o alegere grăbită și te vei asigura că opțiunea finală este exact ce îți dorești.

2. Secretul unei seri perfecte: pantofii confortabili

Cu siguranță, vei dori să completezi rochia perfectă cu o pereche de pantofi pe măsură. Este recomandabil să nu folosești o pereche mai veche de încălțări, pentru că acestea vor părea uzate și vor ieși în evidență în mod negativ. Alege să achiziționezi o pereche nouă, însă nu uita să o probezi înainte de ziua cea mare. Un sfat bun este să o porți câteva zile prin casă, pentru a te obișnui cu forma și modelul său. Astfel, nu vei avea surprize neplăcute în ziua nunții și vei putea dansa oricât vei dori. Pe site-ul The5thElement.ro gasesti pantofi de mireasa potriviți pentru cele mai exigențe preferințe.
3. Detaliul care contează: coafura

Dacă alegi să porți o rochie clasică, albă și niște pantofi într-o nuanța caldă, machiajul și coafura vor fi elementele care te vor scoate în evidență. Așadar, trebuie să fii atentă la modul în care decizi să îți aranjezi părul. Fie că vei purta o coafură complexă, fie că vei alege doar niște bucle lejere, esențial este că părul tău să arate îngrijit, sănătos și să aibă o nuanță deosebită. Așadar, asigură-te că îl vopsești chiar înainte de eveniment, pentru ca rădăcinile tale să arate impecabil. Mai mult, folosește o vopsea de păr delicată, de calitate, care să nu îți deterioreze părul. Găsești o astfel de vopsea pentru par pe site-ul bottegaverde.ro, de unde poți alege dintr-o gamă largă de tonuri.

Așadar, asigură-te că fiecare alegere pe care o faci te reprezintă și te face să te simți frumoasă. Cu toate acestea, nu te stresa mai mult decât este necesar și bucură-te de fiecare clipă.

 

Lasă un răspuns